Modna pravila

Hodajuća galerija

Jaknicama s porukom protiv modne monotonije: “Cilj nam je da Vas uniformišemo sa orginalnim i unukatnim komadima” …

Ako sve više imate osećaj da Vaš garderober postaje monoton ili pak samo želite da ga obnovite kreativnim i pre svega umetničkim statment piece-om koji će sve ostaviti bez daha, onda je kreativni kutak Mice šnajderice savršen izbor za Vas.

Pred nama je sezona urbanog stila zabavnih teksas jaknica, koje udišu život svakoj laganoj kombinaciji koju izaberete, dok ih u isto vreme možete upariti sa majicama istog brenda i dobiti odličan spoj.

Mica šnajderica je svoju originalnu ideju pretočila u pravu umetnost na tekstilu koja Vas izdvaja iz mase i tera okolinu da Vas primeti i u potpunosti isprati pogledom.

Odlično je što Vam ove kreativne jaknice štede vreme provedeno ispred garderobera (koje svaka žena uzaludno gubi) tražeći savršen detalj, kojim će upotpuniti autfit. I najjednostavniji komadi postaju zabavni kada preko njih ogrnete zabavnu teksas jaknicu sa očaravajućim printom koji će Vas učiniti modernom i kreativnom.

Mica šnajderica pravi i majice sa printovima, kao i kolekcije za muškarce i decu. Radi i po porudžbini, tako da možete sami da odaberete šta želite da Vaša odevna kombinacija “kaže” svetu. Imaju dosta planova  i ideja, za sada ih možete naći na:

 Instagram: @micasnajderica

E-mail : mdjonlic4@gmail.com

Tel : 066/ 5310827

Foto: Stefana Čajetinac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *