Fashion & Beauty

Čak 50 odsto žena se bori sa aknama: Rešite ih se kroz tri jednostavna koraka!

Vratite svojoj koži sjaj kakav zaslužuje

Većina nas je u nekom trenutku života iskusila probleme sa aknama i isprobala različite tretmane za njihovo uklanjanje, što je često imalo neželjene posledice i nuspojave poput suvoće kože, crvenila i iritacije. Statistika pokazuje da je kod čak 50 odsto žena dijagnostifikovan neki oblik akni u srednjim godinama, a ovaj problem može biti izazvan iz različitih razloga – od dijete i životnih navika do hormona, koji mogu otežati lečenje. Akne su osmo najčešće oboljenje kože u svetu, a javljaju se kao posledica preteranog izlučivanja sebuma, mrtvih ćelija na površini kože ili bakterijskih infekcija.

Iz kompanije FOREO, vodećeg švedskog brenda u oblasti lepote i velnesa, poručuju da čak i najskuplji proizvod kojim tretirate akne može vam našteti, ukoliko nije odgovarajući za vaš tip kože. Kako ističu, rešenje problema sa kožom je u adekvatnoj dnevnoj rutini čišćenja, uz pomoć proizvoda koji neguju kožu „na duže staze“. Zato FOREO otkriva savete za prevenciju i tretiranje akni, bubuljica i nedostataka i potpunu transformaciju vaše dnevne rutine čišćenja kože, bez rizika od oštećenja kože i stvaranja trajnih ožiljaka.

FOREO SAVETI ZA PREVENCIJU AKNI

  1. SPREČITE NAGOMILAVANJE SEBUMA

Tokom dana, bakterije, čestice zagađenog vazduha i mrtve ćelije kože se nagomilavaju, pa je prvi korak svake rutine – čišćenje lica uređajem koji je nežan prema vašoj koži. Za ovo je savršena LUNA play plus četkica za čišćenje lica, koja nežnim T-soničnim pulsacijama masira vašu kožu i uklanja čak 99,5 odsto nečistoća i sebuma na koži. Dovoljan je samo jedan minut korišćenja ovog uređaja ujutru i jedan minut uveče, da bi vaša koža svakog dana izgledala blistavo, zdravo i bila bez nedostataka.

  1. BUDITE PAŽLJIVI PRILIKOM PILINGA

Bez pilinga, mrtve ćelije površinskog sloja kože se mogu nagomilati, što dovodi do zapušenja pora i stvaranja nepravilnosti. Silikon od kojeg je napravljena LUNA play plus je neporozan i 35 puta više higijenski od klasičnih najlonskih četkica, a takođe čini kožu glatkom i pospešuje besprekoran izgled kože, dajući joj onaj dodatni sjaj. Veoma je važno pronaći metodu pilinga koja najviše odgovara vašoj koži, kako biste sprečili preterani piling i isušivanje kože.

  1. PODSTAKNITE CIRKULACIJU

Cirkulacija krvi u predelu lica može se poboljšati redovnim masažama, a naročito pulsacijama koje prodiru duboko u slojeve kože. FOREO uređaji za čišćenje lice poseduju mehanizam koji proizvodi više od 8.000 obrtaja u minutu – T-sonične pulsacije. One su ključne za čišćenje lica, ali i masažu, koja dokazano poboljšava protok krvi čak 450 odsto! Podstaknuta cirkulacija omogućava da kiseonik i hranljive materije dopru do površine kože, a kroz nežne silikonske iglice LUNA play plus četkice, T-sonične pulsacije omogućavaju iglicama da podignu nečistoće i mrtve ćelije iz kože.

Rešite se problema sa aknama i nedostacima na koži i postarajte se da svom licu vratite sjaj koji zaslužuje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *