Nekategorizovano

Veliki humanitarni koncert domaćih bendova #ZaSonjinZivot

Sjajni domaći bendovi Eyesburn, Kanda Kodža i Nebojša, Turisti i Stray Dogg nastupiće na splavu Šlep, Savski kej bb u Beogradu, u ponedeljak, 26. avgusta, sa početkom u 20 časova, na velikom koncertu organizovanom u cilju prikupljanja sredstava za lečenje Sonje Bogdanović koja boluje od raka.

Sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica biće usmerena za Sonjino lečenje, a organizatori i učesnici su se odrekli honorara u nastojanju da Sonji omoguće da prebrodi tešku bolest. Inicijativa je pokrenuta od strane prijatelja Sonje, mlade žene koja boluje od raka, majke četvorogodišnjeg Viktora, supruge i voljenog prijatelja, koja se već dva puta uspešno izborila sa bolešću, u dvanaestoj i dvadesetosmoj godini.

Sonji je određena personalizovana imunoterapija koju će primati u Beogradu, a budući da se prepisani lekovi ne nalaze na listi državnog fonda Republike Srbije, terapija neophodna za lečenje iznosi 6.000 evra mesečno. Pomoć u prikupljanju novca je hitno potrebna kako bi se nastavila predložena terapija.

Karte će se prodavati na ulazu po ceni od 800 dinara, a tokom koncerta na splavu Šlep, kao i nekoliko drugih ugostiteljskih objekata u Beogradu, biće postavljene i kutije za prikupljanje dobrotvornih priloga. Svi koji nisu u mogućnosti da posete koncert, ali žele da doprinesu, mogu poslati SMS 684 na 3030 ili doprineti uplatom na račun. Više informacija na linku: https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/684/sonja-bogdanovic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *