Kreativan prostor

Lično i praktično

Da li svoj radni kutakt zamišljate baš tako kao ličan i praktičan? Mnoge nedoumice na pameti su  kupacima koji  baš ovog trenutka razmišljaju o novom radnom stolu i stolici. Počev od  toga kako da seting radne sobe izgleda lepo, udobno, sa dosta prostora neophodnog za sve vaše potrebe a opet vrlo praktičnom shodno prostoru koji imate. I tu dolazimo do momenta da možete potražite savet  dizajnera enterijera Forma Ideale  koji će vam pomoći i čak otvoriti novi ugao gledanja na prostor koji ste predvideli za radni kutak.

Prvi savet je da krenete od radnog stola kao najvećeg komada radnog prostora kako biste prema njemu odredili mogućnost uklapanja ostalih elementa ali i stila kojim će  radni prostor odisati. Dimenzije i dizajn stola su optimalni i zavise od mnogo faktora koje treba sagledati pri planiranju uređenja radnog kutka.

Predlog je KOMPJUTER STO JAN, model koji poseduje praktičnu radnu površinu ispod koje se nalazi fioka i zatvoren segment za odlaganje svih važnih stvari. Ukoliko želite da ambijent dočarate kreativnim detaljem koji će vam u budućnosti biti inspiracija pri samom pogledu na vaš radni prostor onda svakako treba dodati i STOLICU HTC-118.

Imate li još prostora?

Iz Forma Ideale preporučuju da radni prostor oplemenite dodatno detaljima koji će vam čitav ambijent učiniti još bližim, prijemčljiivijim i ličnim poput fotografija dragih ljudi, planera, flomastera u boji, biljke ali i table na kojoj će stajati spisak obaveza i po koja motivaciona poruka.

S druge strane ako je prostor kojim raspolažete manji a opet želite da imate radni kutak odvojen za svoje potrebe, dizajenri enterijera iz Forma Ideale imaju rešenje i za to. Preporuka je prvo KOMPJUTER STO LIBER  kako biste postigli savršeno funkcionalan radni prostor. Praktična kompozicija radne površine, sistema fioka i zatvorenog krilnog dela, donosi dovoljno prostora za odlaganje i sortiranje važnih stvari, dokumenata ali i kozmetike. Par detalja u roze boji i veliko okruglo ogledalo, koje je apsolutni trend ove godine, učiniće da ovakav radni prostor postane omiljeno utočište svake dame! Uz njega savršeno se uklapa i KANCELARIJSKA FOTELJA QZY-GYB45 koja će sigurno zadovoljiti vašu potrebu kako za estetskim momentom tako i za udobnošću pri višečasovnom radu.

Još jedna varijanta stola može postati vaš izbor a to je KOMPJUTER STO CT-1726, koji zasigurno  ispunjava prohteve i estetski zahtevnijih standarda jer svojim dizajnom donosi industrijski stil u punom sjaju. Možete dodati i zanimljivu, otvorenu, asimetričnu POLICA BS-1613, koja nudi mogućnost zanimljivih enterijerskih ideja, uz puno prostora za izlaganje knjiga i brojne dekoracije.

Kako savetuju iz Forma Ideale, kombinacija crne boje i drveta, koju industrijski stil promoviše uvek je poželjno oživeti sa detaljima žute boje koji daju smelost i dozu vedrinu prostoru. Neizostavni detalji u ovako uređenom enterijeru su biljke koje će oslobađenjem kiseonika učiniti da budete manje umorni i pospani posle par sati intenzivnog rada. Uz zanimljive tapete sa ispisom svetskih metropola stvorićete prijatan i inspirativan ambijent, tako da će rad od kuće postati pravo zadovoljstvo. 

Rad od kuće može biti mnogo kreativniji i inspirativniji ukoliko zaista uživate u ambijentu, baš takvom kakvom ste ga osmislili, ličnom i praktičnom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *