Fashion & Beauty

Koje Čarobno ulje si ti?

Cveće, zlato, bogatstvo… Teško je u barem 3 reči opisati prvi utisak kada na koži osetiš tu čaroliju.

Lepota se kažu krije u malim stvarima. A mi možemo reći da se krije u staklenim bočicama užitka. Stvoreno je pre skoro 30 godina da zadovolji potrebe svake žene, i to od glave do pete. Toliko godina stoji na pijedestalu koji mu pripada. Njegovo ime je Huile Prodigieuse Čarobno suvo ulje.

Sam naziv govori mnogo. Pored toga što sadrži 7 dragocenih 100% prirodnih biljnih ulja i vitamin E, čuveni vitamin mladosti, ovaj proizvod je čuvar svake dame. Neguje, hrani, obnavlja i ulepšava kožu kosu. 7 je čudnovat broj za Huile Prodigieuse jer krije u sebi Tsubaki ulje koje hidrira i ima anti age efekat; arganovo ulje koje obnavlja kožu i kosu; makadamiju koja hrani, borač koji zaglađuje kožu i ima efekat protiv uklanjanja strija; kameliju koja dodatno hrani; dok lešnik štiti kožu, a slatki badem je čini neverovatno mekom.

Nije li divota za kožu ovaj eliksir užitka? Stoga ti predstavljamo Huile Prodigieuse porodicu kako bi izabrala ulje koje će biti tvoj pratilac ovog leta.


Ti si svevremena dama

Huile Prodigieuse, prvi izdanak ove čarobne porodice, nosi u sebi kultne mirisne note cvetova narandže, magnolije i divlje vanile. Božanstven mirisan dodir pun topline sunca, vodiće te u najsenzualnije letnje dane. Biće tvoj verni pratilac čak i kada malo više kožu izložiš suncu, tu je da je umiri. Učiniće tvoju kosu beskrajno nežnom kada ga naneseš poput maske, ili na krajeve vlasi. Opustiće te svake večeri kada nakon tuširanja prirediš sebi masažu. Ili možda trenutak u dvoje? Pravi afrodizijak!
Cena: 50 ml 2.000 din, 100 ml 3.125 din

Ili si zlatna sirena?

Voliš da zavodiš u letnjim noćima dok se tvojom kožom kotrljaju čarobne kapi okupane zlatom. Ništa napadno, vrlo diskretno, dok pogledi drugih naslućuju erotičnost i senzualnost na tebi. Imaćeš sa njim i prelep hajlajter na licu, zlatnu frizuru ili zavodljiv dekolte. Da, ovo su samo neki od načina na koje ih možeš koristiti Huile Prodigieuse OR Čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem.
Cena: 50 ml 3.000 din, 100 ml 4.125 din

Želiš bogatstvo za svoju kožu

Suva kože je dobila kraljevski tretman, jer je jedno od 7 dragocenih 100% prirodnih biljnih ulja pojačalo svoju koncentraciju za čak 30%. A to je – njegovo veličanstvo ulje makadamije koje hrani i hidrira kožu. Sa njim ćeš biti sigurna, posebno kada tvoja kože dehidrira od sunca, mora ili hlora. A tek ako provodiš ove paklene dane pod klima uređajima. Odaberi Huile Prodigieuse Riche, Bogato čarobno ulje.
Cena: 100 ml 3.490 din

Zaljubljena si u cvetne mirise

Ooo, da! Ako jesi, najnovije Huile Prodigieuse Florale je nešto što će te razoružati u trenu! Veruj nam, to je prava bujica mirisnih emocija koju čine grejp, magnolija i beli mošus. A beli mošus je najpoznatiji afrodizijak. Onda shvataš da nije potrebno čekati? Doživećeš pravu ljubavnu aferu uz ovaj cvetni eliksir koji hrani, obnavlja, neguje i ulepšava kožu i kosu.

Da li si se pronašla u opisima? Ili si neodlučna pa želiš baš svako od Huile Prodigieuse ulja?

NUXE francusku prirodnu kozmetiku potražite u apotekama i na www.nuxe.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *