Nekategorizovano

Novembar u Zvezdara Teatru

Sa velikom radošću objavljujemo novembarski repertoar. Danas 26.10.  tačno u podne počinje prodaja ulaznica.

Mesec počinjemo premijerom predstave Berači snova Vladimira Đurđevića u režiji Božidara Đurovića, scenograf je Geroslav Zarić, kostimograf je Marina Vukasović Medenica, kompozitor Zoran Erić. U predstavi igraju: Hadži Nenad Maričić, Biljana Đurović, Bojana Stojković, Stefan Jevtović, Siniša Ubović, Ivan Jevtović, Joakim Tasić. Premijera je planirana za 6.11. u 19.30. Reprize su 7, 9, 15 i 27.11. Priča Berači snova prati život porodice koja pokušava da se obogati gajeći maline. Ipak, ispostaviće se da su maline samo milje ispod kojeg se kriju mnogo važnije životne teme današnjice ispričane kroz zanimljive i duhovite likove.

Lena Kovačević, foto: Irina Duplevskaja

Nakon premijere, 10.11. će biti održano Dobroveče u pozorištu – koncert Lene Kovačević. Veče u Zvezdara teatru biće svojevrsno muzičko putovanje koje u ovo posebno vreme priča priču muzike, na daskama koje život znače.

Predsava Tre sorele, foto: Jakov Simović

Predstave Osama – kasaba u Njujorku, Hipnoza jedne ljubavi, Tre sorele biće izvedene u po dva termina, na repertoaru su još i Bajka o pozorištu, Voz, Arzamas, Večera budala, Klaustrofobična komedija i Korešpodencija.

Protekla sezona je bila jubilarna. Tim povodom pripremili smo film pod nazivom Prvih tridesetpet godina Zvezdara teatra. Film je objavljen na jutjub kanalu našeg pozorišta. Pozivamo vas da ga pogledate.

U skladu sa svim preporučenim merama prevencije činimo sve da pozorište bude bezbedno mesto, a da istovremeno ne izostane poseban osećaj gledanja predstave.

Ulaznice možete jednostavno i brzo kupiti putem sajta pozorišta. Tako kupljene ulaznice ne morate štampati, bar kod može biti očitan sa mobilnog telefona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *