Nekategorizovano

Dercos Densi-Solutions: Za kosu koja ispunjava vaša najbujnija očekivanja

Ako se vam se čini da je vaša kosa tanka i slaba i da joj nedostaje gustina – vreme je da se pridružite hiljadama zadovoljnih korisnika Vichy kozmetičkih preparata za negu slabe kose sklone difuznom opadanju, iz Dercos Densi-Solutions linijekoji podstiču rast kose i utiču na njenu gustinu, volumen i jačinu.

Na smanjenje kvaliteta kose tokom života utiču različiti biološki i spoljni faktori, te kosa postaje osetljivija na agresivne faktore poput UV zračenja, zagađenja vazduha i vode, ali i stresa, a dodatno se s godinama smanjuje i količina aktivnih folikula dlake. Kako bismo povećali otpornost kose, pospešili volumen i gustinu –  Dercos Densi-Solutions nudi efikasno rešenje za samo šest nedelja[1].

Za optimalne efikasne rezultate preporučuje se upotreba sva tri proizvoda – Densi-Solutions šampon za slabu i tanku kosu koji uklanja nečistoće sa kože glave i revitalizuje kosu od korena,Densi-Solutions regenerator koji hidrira i poboljšava kvalitet kože glave dok kosu vraća jedrinu i debljinu, kao iDensi-Solutions koncentrovana nega koja deluje na koren kose – za vidljivo jaču, gušću kosu. Otkako su se, pre četiri godine prvi put pojavili na tržištu, postali su omiljeni proizvodi i trajni izbor nege brojnih korisnica koje su se borile sa problemom difuznog opadanja, sporijeg rasta i gubitka volumena kose.

EFIKASNA RUTINA NA BAZI AKTIVNIH SASTOJAKA
Kontinuiranom upotrebomDercos Densi-Solutionskompletne nege vaša kosa ostaće – gušća, deblja i otpornija. Ipak, efikasnost proizvoda ogleda se u aktivnim sastojcima poput ramnoze, vitamina E i filoksana, kao i ceramidima. Posebno vidljive rezultate daje losion u okviru Densi Solutions koncentrovane nege, čiji antioksidansni sastav i aktivni sastojakstemoxydin intenzivno deluju na teme glave, povećavajući broj dlaka čime uvećavaju ukupnu masu kose. Istraživanja efikasnosti  sprovedena na 138 žena, kod 96% njih beleže deblju kosu, 91% otporniju, 88% gušću, dok 91% ispitanika je zapazilo veći volumen iz korena.

TRI ŽENE, TRI PROBLEMA, TRI REŠENJA

Među poznatim damama kojima je kosa važan adut u poslu, a koje su brigu o svojoj poverile upravo Dercos Densi-Solutions proizvodima, nalaze se i fotografkinja Ana Nikolić, influenserka Milica Novković i model Svetlana Bjelan. Njih tri su svoja tri, različita izazova u dolasku do željeno bujne, guste i otporne kose uspešno prevazišle uz odabrane Dercos proizvode, a zadovoljstvo rezultatima podelile i na društvenim mrežama u okviru šestonedeljnog izazova pod nazivom  #TriProblemaTriRešenja.

Ana Nikolić

“Ako bi trebalo da izaberem samo jednu negu za svoju kosu, to bi bila Dercos Densi-Solutions. Godinama koristim ovu liniju proizvoda i nikada me nije izneverila, čak i kada sam mislila – to je to, ovaj put sam zaista preterala sa blajhanjem i tretiranjem kose. Ono što me uvek iznova fascinira je brzina rezultata. Nakon samo 10 dana korišćenja dovodi do rezultata – jaka dlaka i upadljiv volumen”, istaklajeAna Nikolić, fotografkinja i jedna od osnivačica concept radnje FOUR.

Milica Novković

Šestonedeljnom izazovu, pridružila se i blogerka i osnivačica modnog brenda Kiwi, Milica Novković, koja je podelila najiskrenije utiske, ali i savete prilikom dugogodišnjeg korišćenja Dercos Densi-Solutions linije.

 „Prvi put sam se susrela sa Dercos Densi-Solutions linijom proizvoda nakon treće trudnoće kada mi je opalo dosta kose. Posle redovnog korišćenja sva tri proizvoda, kosa mi je znatno gušća, ali i duža. Takođe sam primetila da kiša i vlaga ne utiču previše na izgled kose, odnosno frizure, i ono što mi je najbitnije – izgleda zdravo. Ovim povodom zvanično završavam šestonedeljni izazov, ali ne i moje korišćenje ovelinije’’.

Svetlana Bjelan

Svoje tople preporuke, saopštila je mlada influenserka i model, Svetlana Bjelan, koja se rado po prvi put pridružila Dercos Densi-Solutions izazovu, i podstakla svoje pratioce, ali i prijatelje da za otporniju i gušću kosu, zaista postoji rešenje.

„Moje samopouzdanje je znatno veće, a sve zasluge jednoglasno idu Dercos Densi-Solutions liniji za negu kose. Nakon redovnog šestonedeljnog korišćenja ovih preparata, kosa mi je znatno gušća i otpornija. Dobila sam punoću kojoj sam oduvek težila. Smatram da je kosa najjači atribut koji je dostupan svakoj ženi, ali je i za njega potrebna adekvatna nega, i stoga će moja preporuka svakoj divnoj ženi koja drži do sebe biti upravo ova linija.”

Bujna kosa dakle ne mora biti samo plod vaše bujne mašte, samo ako izaberete prave proizvode. Sad kad smo vam otkrili koji su, potražite ih u ovlašćenim apotekama  i za samo šest nedelja uživajte u svojoj obnovljenoj, gustoj i moćnoj kosi.

Za dodatne informacije o brendu Vichy posetite web-stranicu i zapratite Vichy na Instagramu i Facebook stranici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *