Nekategorizovano

Život u bojama PRIZMI

Krajem 90-ih nije bilo enterijera koji u svom prostoru nisu dobijali svetlost koja se prelamala kroz prizme. “Remake” u modi je gotovo sličan kao “remake” u enterijeru. Kao što su se u Teksasu vratile “zvonarice”, tako su prizme ponovo ne samo u trendu već apsolutni MUST HAVE.

Vreme je da svoj radni ili poslovni prostor u vreme korone oplemenite nečim tako “starim”, a zapravo tako novim, a to su PRIZME.

Pronašli smo za Vas savršeno mesto i veliki broj boja koji će potpuno ispuniti sva vaša očekivanja… potrebno je samo da na sajtu pogledate ponudu i izaberete ono što želite, a zatim okrenete broj telefona i dogovorite posetu salonu kako biste se uživo uverili u još bolji izgled ovog enterijerskog važnog komada za prostor kome želite da date novu svetlost i izgled.

Luxfer je privredno društvo osnovano januara 2007 godine. Osnivanju ovog društva prethodi dugogodišnji porodični posao u formi zanatske radnje PRIZMA još od davne 1979 godine. Luxfer je pored bazične delatnosti,ugradnje staklenih prizmi,proširio delatnost na uvoz i prodaju stakla, staklenih prizmi, okova za staklo, proizvodnju i montažu tuš kabina i drugih proizvoda od stakla…Za kratak period našeg postojanja, kao dokaz dobrog poslovanja jeste saradnja sa mnogim firmama iz domena građevinarstva i arhitekture širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Posetite njihov sajt, izložbeni salon ili pozovite na telefon i izaberite novu svetlost za Vaš dom.

LUXFER D.O.O.

ADRESA

Dobanovački put 48 Zemun , Beograd
11080 Srbija

TELEFONI+381 11/450-71-04 | +381 11/402-81-89
+381 61/1-700-800

EMAIL office@luxfer.rs

SAJT: https://www.luxfer.rs/

RADNO VREME:

Ponedeljak – Petak 08:00-16:00h
Subota 09:00-15:00h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *