Nekategorizovano

SUPERHERO – više od modnog brenda

Onlajn platforma koja će mnoge pretvoriti u superheroje.

Superhero.rs je nova platforma za onlajn donacije, koja je plod saradnje kompanije Mastercard i dobrotvorne organizacije Nurdor, kao još jedan važan digitalni kanal kroz koji će ova organizacija moći, na održiv i jednostavan način, da prikuplja sredstva za inicijative i aktivnosti kojima se bavi, kako bi pomogli lečenje i oporavak dece obolele od raka.

Superhero platforma ima posebno osmišljen modni brend, kao važan deo novog koncepta doniranja. Superhero modni brend dostupan je isključivo u okviru superhero.rs platforme, čiji je cilj stvaranje potpuno novog i održivog načina prikupljanja sredstava, kako bi se dugoročno pomoglo malim superherojima koji se bore za izlečenje od malignih bolesti.

Superhero modni brend treba da podstakne ljude na novu kulturu doniranja, i da posebno kod mladih ljudi stvori naviku da pomažu drugima. Sve one koji ga budu nosili pretvara u superheroje, jer će novac od donacija ići upravo Nurdoru.

Inspirisan popularnim street fashion brendovima, kreativni tim Superhero.rs platforme je osimislio i kreirao atraktivan modni brend, Superhero, koji će za razliku od drugih brendova ovog tipa imati važnu misiju – da one koji ga budu nosili učini superherojima, koji umesto supermoći koriste svoje srce i na taj način pomažu malim superherojima.

Pilot kolekcija novog modnog brenda Superhero, koja je od danas dostupna isključivo putem online shopa na sajtu superhero.rs, je upravo street fashion. U pitanju je udobna odeća, izrađena od najkvalitetnijeg pamuka, modernih krojeva, u nekoliko boja, proizvedena u Srbiji. Kolekcija sadrži majice, polo majice, dukseve i tunike sa jednostavnim i elegantnim printovima, različitih ispisa Superhero. Namenjena je svim generacijama, i može se uklopiti u najrazličitije stilove odevanja. Prvu kolekciju čini ukupno 11 artikala.

Superhero ima ambiciju da postane važan i relevantan modni brend na tržištu i već u 2022. godini planira zanimljive saradnje sa lokalnim dizajnerima, u vidu kapsul kolekcija. Kao i većina modnih brendova, Superhero će imati dve osnovne kolekcije – proleće/leto i jesen/zima.

Prva kolekcija je urađena u ograničenom broju, i namera brenda je da taj koncept zadrži i za ubuduće. Zahvaljujući saradnji između udruženja Nurdor i kompanije Mastercard, adresa na kojoj postajemo superheroji je onlajn platforma superhero.rs.

Superhero platformu i kolekciju su prodržale  brojne javne ličnosti među kojima su: bend Buč Kesidi, DJ Tijana T, voditelji Zoran Kesić, Galeb Nikačević i Boško Jakovljević, košarkašica Nataša Kovačević, reper Mikri Maus (Prti Bee Gee), street art umetnica TKV i mnogi drugi…

Vreme praznika je, odaberite nešto iz Superhero kolekcije i postanite nečiji supeheroj.

#bitinecijisuperheroj #neprocenjivo #budisuperheroj @nurdor_srbija @mastercardrs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *