Nekategorizovano

Ekologija na vratu

Prirodni koncept života nas je naučio da sve ono što je plastik i nerazgradljivo, više nije ni trenutna radost već problem nerazgradljivosti i ne očuvanja prirode i planete. Zato su vredne stvari poput zlata i dragog kamenja više od ekologije na vratu. One su dizajn koji se poklanja nasleđuje, čuva i iznad svega voli.

U Andrejević zlatari unikatna Tutti Frutti XI kolekcija i 11 dragih kamenja kriju simboliku na koju treba obratiti pažnju kad poklanjate ili kupujete za sebe. Ovi lepi primerci razigranih boja mogu poslužiti i kao poklon za svaku priliku, jer je Andrejević kao domaći brend inspirisan kamenjem u boji koji pored svoje savršene komplementarnosti boja, ima i idealan sklop energetskog uticaja na naš organizam.

Raskošni dijamant podstiče samopouzdanje, rubin otvara srce ka ljubavi, smaragd pozitivno deluje na fizičko zdravlje, safir kao oličenje poštenja i mentalne čistote, takođe je neizostavan dragulj ove kolekcije.

Vlasnik zlatare Andrejević i začetnik Tutti Frutti 11 brenda, Kosta Andrejević, oduvek se zanimao za simboliku koja prati drago kamenje i pozitivan uticaj na čovekov život koji su mu brojne kulture pripisivale kroz istoriju. Tako je i došao na ideju da stvori unikatnu, domaću kolekciju nakita izuzetne lepote, u kojoj bi najbolje karakteristike dragulja bile ukombinovane u harmoničnu celinu.

Ako ste neko ko ipak misli da zlatni poklon, vlasnik treba sam da bira eto prilike da u Andrejeviću taj problem izbora rešite vaučerom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *