Beauty

Endosfera iskustvo naše urednice Anite Lazić

Pre nego što ću otkriti Bodytime Beograd i endosfera tretman, dugo sam verovala da je građa tela, oblik figure nešto sa čime se rađamo i da ne možemo mnogo toga da učinimo da to promenimo, već je na nama da prihvatimo našu građu i naučimo da je nosimo na lep način. Po prirodi sam hedonista, nikada nisam bila ljubitelj teretana i velike fizičke aktivnosti a kako sam zbog svog posla vezana za računar, pisanje tekstova, scenarija, kreativnih kampanja…oduvek sam “više bila prisutna u svojoj glavi” i nedovoljno povezana sa svojim telom, zaboravljajući da je telo najinteligentniji deo uma

urednica Aha magazina Anita Lazić

Zbog toga je endosfera iskustvo za mene neverovatno! Endosfera tretman je najsigurniji i najprijatniji, prirodan način da u potpunosti preoblikujete svoje telo, eliminišete celulit i zategnete kožu. Aparat radi na principu mikro-vibracija i dubinski veoma intenzivno drenira celo telo, pokreće čišćenje limfe i stimuliše sve meridijane tela pa ne čudi da je slogan Bodytime Beograd “budimo hormon sreće”. Već posle prvog tretmana osećaćete se se neverovatno lako, poletno i probuđene životne energije! Posle 8 tretmana videćete i bez merenja obima, da vaše telo izgleda drugačije, a posle ciklusa od 12 preporučenih tretmana u Bodytime Beograd estetic centru, i drugi će primetiti da izgledate vidno mršavije, zategnutije i lepše!

Još jedna od prednosti endosfere je što se u svakom tretmanu tretira celo telo. Ovakav holistički pristup je najefikasniji način da pomognete regeneraciju celokupnog organizma jer je disbalans u jednom delu tela često povezan sa drugim, na prvi pogled skrivenim problemima a svako koga zanima energetska psihologija zna da se naše fizičko i emotivno zdravlje kao i nivo radosti mogu dramatično povećati promenom energije unutar tela koja se dešava direktnom stimulacijom (mikro-vibracijama) svih meridijana tela

Enddosfera tretman

Endosfera iskustvo je izuzetno prijatno, i može vam se desiti da utonete u san tokom samog tretmana koji dubinski opušta i remodeluje mišiće pa ga zbog toga vole i sportisti!

Za sve one koji žele da u kraćem vremenskom periodu postignu fantastične rezultate preporučujem endosferu u kombinaciji sa HIFEM tretmanom.

Hifem aparat je “teretana za hedoniste” jer ležite a vežbate a tokom samo jednog tretmana u trajanju od pola sata izvrši se preko 30 000 mišićnih kontrakcija! Paraleno možete da tretirate dve regije (stomak i noge ili gluteus i noge) prema izboru. Možda ćete pomisliti da ovaj tretman vole samo oni koji ne idu u teretanu ali su upravo sportisti njegovi najveći promoteri jer oni i najbolje znaju koliko je u teretani teško izolovati ove mišićne regije i koliko vremena i truda je potrebno da se postigne na primer 30 000 trbušnjaka koliko postižete samo jednim tretmanom HIFEM aparatom. 

Tretman HIFEM aparatom

Bodytime Beograd – centar posebnih vibracija

O endosferi svedoče brojna iskustva kao i činjenica da je prestižni FORBES ovaj tretman uvrstio u top 6 najboljih neinvanzivnih tretmana tela na svetu ali je za mene endosfera iskustvo neodvojivo od Bodytime estetic centra. Nije reč samo o aparatima koji provereno daju rezultate nego o pristupu svakom klijentu, osećaju koji imate od trenutka kada dođete u Bodytime Beograd koji se ne slučajno nalazi okružen Topčiderskom šumom, šolji toplog čaja od organskog bilja koja trenutno opušta, alhemiji eteričnih ulja koje sa mnogo ljubavi i truda Sanja Samac bira za svoje klijente prateći individualni napredak svakoga ponaosob i želji da klijentu uvek da više, koja vodi do neprekidnog inoviranja i uvođenja novih najsavremenijih tretmana u skladu sa poslednjim svetskim trendovima. Sve to čini Bodytime Beograd – centrom posebnih vibracija!

Sanja Samac i Anita Lazić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *