Ideje za dom Kreativan prostor

Zebra i rolo zavese – Idealno rešenje za Vaš dom i poslovni prostor

Ako ste rešili da osvežite stan ili poslovni prostor jedna od najboljih opcija odakle treba krenuti je dekoracija prozora i vrata. Ali naravno tu se odmah javljaju dileme kako odabrati pravi materijal za zavese, kako će se uklopiti sa ostatkom dekora, da li su praktične i lake za održavanje?

Zebra i rolo zavese predstavljaju praktično i moderno rešenje za sva ova gore navedena pitanja. Sjajno se uklapaju u bilo koji ambijent. Veoma su praktične i efikasne u pružanju zaštite od svetlosti i toplote. A pri tome veoma su lake za čišćenje i održavanje. Evo još par stvari o ovim modelima zavesa koje su sa razlogom najpopularnije na našem tržištu već godinama unazad.

Zašto odabrati zebra zavese?

Zebra zavese ili dan noć zavese savršen su izbor za sve vrste enterijera. Evo i zašto. Zebra zavese imaju prepoznatljiv, moderan stil koji izgleda odlično u svakoj prostoriji i jedinstveno naglašava svaki dekor. Zahvaljujući zebra zavesama apsolutno možete kontrolisati količinu svetlosti koju želite propustiti. Platno sa dvostrukim trakama od providnih i tkanina u boji, omogućava vam da kontrolišete koliko svetlosti se propušta u prostoriju.

Zavese se namotavaju u usku kutiju, koja predstavlja veoma elegantno rešenje tako da ne remeti sklad prostorije. Ova vrsta zavesa pruža niz opcija nadogradnje za dalje prilagođavanje i dobijanje savršenog stila za vašu sobu. Pored standardne opcije upravljanja mehanizmom uz pomoć lančića koji se načlazi sa strane, postoji i opcija upravljanja daljinskim upravljačem koja je posebno popularna.

Zašto odabrati rolo zavese

Rolo zavese su ekonomično rešenje za regulisanje svetlosti i obezbeđivanje privatnosti. Dostupne su u mnogim bojama i teksturama i mogu se montirati unutar ili izvan okvira prozora.

Rolo zavese vam daju mogućnost da lako prilagodite količinu svetlosti koja ulazi u prostoriju. Roletne se mogu potpuno spustiti da pokriju prozor ili podići delimično ili potpuno kako bi se podesilo pravo raspoloženje sa osvetljenjem. Platno, tj. tkanina dolazi u širokom spektru različitih boja i dizajna i omogućava filtriranje svetlosti za ugodan vizuelni efekat.
Rolo zavese predstavljaju elegantno rešenje. Lako se održavaju i čiste jer ne skupljaju prašinu i mirise. Nema potrebe za pranjem. Dovoljno je s vremena na vreme prebristi ih krpom. Lako se i montiraju u zid, plafon ili krilo prozora. 

Na kraju, zebra i rolo zavese predstavljaju elegantno, ekonomično i veoma praktično rešenje kako da oplemenite vaš prostor, osvežite ga i ulepšate na jednostavan način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *