Gde ići? Pozorište

Predstava ,,Laž“

Na tekst genijalnog oskarovca Florijana Zelera, a u režiji, dobro nam poznatog Nikole Ljuce, željno iščekujemo komad Laž. Nikolinu interpretaciju poznatog teksta trenutno terete velika očekivanja, koja pretenduju da pređu u nanizane panegirike nakon 1.aprila . Glumačku interpretaciju ovog bisera izneće Jelisaveta Orašanin Teodosić, Tamara Krcunović, Miodrag Radonjić i Miloš Biković. Na daskama BDP-a, a u smiraj prvoaprilskih šala osvanuće drama puna neočekivanih obrta. Teme o kojima svi razmišljamo, ali je pitanje da li o njima otvoreno razgovaramo, publici će tokom čitavog aprila, a nakon toga i oktobra, iznova donositi sjajna glumačka postavka organizovana u dva bračna para. 

Reditelj i glumci su izjavili u više navrata da probe teku fantastično i da skupa uspešno prolaze kroz proces gradnje jedne pozorišne drame pune smeha i obrta, za koju veruju da će naći put do srca publike. 

Imajući u vidu da su karte za aprilska igranja skoro rasprodata, nije na odmet da na vreme sebi obezbedite ,,klupu“ za predstojeća jesenja izdanja. 

Tekst : Nevena Vujović

Naslovna fotografija: https://www.instagram.com/reel/CqIucsuMAR7/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *