Gde ići? Gradski vodič

Otvoreno predavanje Lazara Džamića

 

Skoro potpuno savršeno oglašavanje – kako kreirati uspešne poruke u svetu lakog ignorisanja“ na Fakultetu za medije i komunikacije

indexpre

 

Predavanje Lazara Džamića koje će se održati u petak 25. marta 2016. na Fakultetu za medije i komunikacije (Karađorđeva 65) sa početkom u 19 časova, u sali 8 na IV spratu.

Govorićemo o ključnim aspektima uspešne tržišne komunikacije u digitalnim kanalima i načinima na koje tradicionalni pristupi i dalje imaju mesto u digitalnom marketingu. Drugim rečima, govorićemo o receptu za uspešnu brend komunikaciju na mobilnim platformama i You Tube – u .

 

O predavaču:

Lazar Džamić, jedan od vodećih svetskih digitalnih stratega, pridružio se novoosnovanoj Katedri za digitalni marketing Fakulteta za medije i komunikacije u Beogradu, gde studentima Departmana za komunikacije i odnose s javnošću prenosi najnovija znanja iz sveta digitalnog oglašavanja i upravljanja odnosa sa potrošačima.

Lazar Džamić je rukovodilac planiranja za razvoj brenda u Google ZOO. Prema sopstvenim rečima, cilj njegovog tima je da “pretvara svetlost u toplotu” — korišćenje obilja podataka sa kojima raspolaže Google, u emotivne priče za kreativne marketinške komunikacije. Jedan je od prvih digitalnih stratega u Velikoj Britaniji, proglašen za Top 10 digital player tri godine za redom prema istraživanju magazina “Marketing Direct”. Redovan je član i predsednik žirija u nekoliko digitalnih kategorija za Direct Marketing Awards.

Lazar je bio direktor planiranja u nekoliko vodećih britanskih reklamnih agencija (EHS BrannKitcatt Nohr Digitas, Underwired). Nagrađivan je kao strateg na projektima za vodeće britanske klijente kao što su WaitroseVirgin HolidaysVisit Wales, GAP, Glenfiddich, AXA, Nando’s i mnoge druge.

Specijalista je za obuke iz oblasti digitalnog marketinga i čest govornik na prestižnim konferencijama širom sveta. O digitalnom marketingu je pisao za mnoge vodeće svetske publikacije, uključujući i britanski The Guardian. Napisao je knjigu Čaj od šljiva.

Od oktobra 2015. godine radi na Fakultetu za medije i komunikacije kao gostujući predavač.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *