ProbioKid immuno Nagradni konkurs

 

Podeli savet, podigni svest, ojačajmo imunitet i zdravlje naše dece!

ProbioKid immuno

Prevencija je u našoj zdravstvenoj kulturi često zaboravljena. Zbog toga je kompanija Ivančić i sinovi odlučila da pokrene veliku akciju koja ima za cilj prevenciju i rad na jačanju organizma onih koje najviše volimo, a to su naša deca.

Pozivamo sve mame (naravno, i tate) da na facebook stranici PROBIOKID IMMUNO (www.facebook.com/ProbioKidimmuno) okače kratak video od 2-3 minuta (može biti snimljen telefonom ili tabletom) sa konkretnim savetom: Šta je to što oni čine da ojačaju imunitet svoje dece?

Naravno, uz savete mama, na stranici ćete naći i savete različitih stručnih lica, javnih ličnosti, sportista i predstavnika zdravih životnih navika.Naša ideja je da stvorimo što veću virtuelnu, on-line, otvorenu bazu prikupljenih saveta o jačanju imuniteta kod dece.

Najposećeniji video prilog, sa najviše lajkova, dobiće i lepu nagradu – vikend odmor za celu porodicu na Zlatiboru. Konkurs je otvoren do 15. aprila.

Samo zajedno možemo podići svest ljudi (a posebno mama koje tradicionalno vode najveću brigu o zdravlju svoje porodice) o tome da kod dece ne treba lečiti posledice različitim, često jednokratnim i lošim rešenjima, već aktivno i stalno raditi na jačanju njihovog organizma i stvaranju otpornih i snažnih mališana!

ProbiKid Immuno je sinbiotik (probiotik + prebiotik) namenjen svakom detetu, prevashodno za jačanje imuniteta i očuvanje opšteg dobrog stanja organizma. ProbioKid immuno se može koristiti svakodnevno a posebno se preporučuje deci predškolskog i školskog uzrasta sklonoj čestim respiratornim infekcijama, deci sa atopijskom konstitucijom (sklonoj alergijama), kao i deci koja se nalaze ili se pripremju za polazak u kolektiv (jasice, vrtići, škole).

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA