Gde ići? Gradski vodič

Promocija-radionica: Nova knjiga „Anđeoski Reiki – I ti si Anđeo“

Radionica posvećena promociji nove, četvrte knjige „I ti si Anđeo“, Margarite Milenković održaće se 21. marta u 18:30 časova Hotelu Park, u Njegoševoj 2.
Knjiga predstavlja prošireni i unapređeni priručnik Anđeoskog Reikija i obiluje mnoštvom novih, efikasnih i jednostavnih tehnika rada s Anđeoskim energijama u cilju duhovne evolucije i kreiranja života u skladu sa željama i potrebama.
Poglavlja koja su posvećena upoznavanju sa vašim Anđelom Čuvarem i Anđelom Čuvarem vašeg životnog prostora, radu s kristalima, novim načinima isceljivanja tela i duha, neće vas ostaviti ravnodušnima.

indexanđ

Na radionici će za sve prisutne biti izvedena Inicijacija u Zrak Arhanđeoske Kolektivne Svesti, koja predstavlja moćnu duhovnu energiju, aktivira radost življenja i koristi se za rad s Arhanđelima i Anđelima, čini ga duhovnijim, dubljim, efikasnijim i brže delujućim.

Uz pomoć energije Zraka Arhanđeoske Kolektivne Svesti na radionici će biti izvedena tehnika podešavanja čakri na nove frekvencije, na nove boje koje su u skladu s novim, promenjenim energijama Planete Zemlje i Kosmosa.

Radionici mogu prisustvovati praktičari Reikija, kao i osobe koje to nisu.

U cenu je uključena knjiga Margarite Milenković „Anđeoski Reiki – I ti si Anđeo“.

Za sve dodatne informacije i za obavezno prijavljivanje,  zainteresovani mogu kontaktirati organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi, na broj telefona: 065/905-2222, 065/235-9991 ili na mail: aida@reiki.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *