Nekategorizovano

Manostiles osvaja svet

indexppor

Manostiles Danish Design, koji se odnedavno pojavio i u srpskoj prestonici, bio je jedan od najzapaženijih skandinavskih brendova na ovogodišnjem prestižnom kineskom sajmu dizajna, koji se održao od 9 -12 marta u Šangaju. Sve popularniji svetski brend bio je  primećen najviše zbog svoje funkcionalnosti i modernog dizajna doma, hotela i restorana. Dobio je brojne pohvale za praćenje opšteg svetskog ECO trenda u proizvodnji ekološkog asortimana, jer su svi proizvodi izrađeni od najkvalitetnijeg 100% organskog pamuka, kao i od najboljeg bambusovog drveta. Manostiles je bio prezentovan rame uz rame sa najvećim internacionalnim brendovima širom sveta, od kojih ukupno 300 kineskih i i oko 1000 svetskih dizajnera.

indexxy

Pored Mette Lindeberg, vlasnice i osnivača Manostiles kompanije,  na sajmu se između ostalog predstavio i norveški dizajner za Swarovski i Supernovu Kim Thome, kao i Petra Krausova  za Lasvit.  Manostiles Danish Design je bio upečatljiv zbog propagiranja zdravog života, pa samim tim i sa jasnom vizijom ka boljoj ibudućnosti.

indexss

U isto vreme kada se održao i sajam tekstila u Šangaju u samom srcu Beograda ovaj je  brend ugledao svetlost dana i to u ekskluzivnim radnjama Domino i Koncept 45, a uskoro će se pojaviti i na drugim mestima u zemlji.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *