Beauty Nekategorizovano

Stil je stav – Glossip

Prvi put u Srbiji otvorene su radnje prestižnog milanskog brend kozmetike Glossip, na dve lokacije u Beogradu: ul. Čika Ljubina 7 i u Merkator centru, bul. Umetnosti 4.

Svako može da pronađe svoje nijanse i tako “nedostižni” stil nanegovanijih žena na planeti – Italijanki – oseti na svojoj koži. Glossip će obogatiti vašu kolekciju šminke praktičnim i veoma kvalitetnim proizvodima, a mi smo za vas odabrali nekoliko koji će “uneti boje” u vaše leto.

obrve

Kolekcija “Definisan pogled” 

Sadrži olovku koja će posvetliti luk ispod obrva, kompakt senku za obrve koja će svojom kremastom podlogom obezbediti postojanost i potpunu kontrolu nad izgledom vaših obrva, kao i olovku sa četkicom u nijansama boje dlake. A posebno zanimljiva je providna maskara koja daje dodatnu definisanost trepavicama kada želite da postignete izgled “bez šminke”

IMG_3786

Manikir: Instant sušač laka

Ukoliko vam je dosadilo da čekate da vam se osuši lak, kao što je onomad jedan od najpoznatijih glumaca rekao “Žena je bespomoćna, samo dok joj se ne osuši lak na noktima”… Praktično rešenje koje suši lak jednom kapi stvarajući zaštitan film preko nokta.

U istoj kolekciji nalaze se i lakovi za nokte, kreme za zanoktice, kao i gelovi za ishranu nokta i njihovu zaštitu.

kosa

Posebno korisna je kolekcija za lepu kosu koja se satoji od ulja za obnovu dlake, kao i definisane lokne, farbanu kosu i gel koji oblikuje kosu.

lice2

Kolekcija za negu lica razvijena u saradnji sa najistaknutijim stručnjacima i dermatolozima Italije, od tonika za skidanje šminke do krema za podmlađivanje lica priprema zdravu podlogu kako bi i sam šminka lepše izgledala i upotpunila vaš izgled.

cetkice

Svakom umetniku potrebne su kvalitetne četkice, sunđeri i alati za održavanje šminke, Glossip je mislio i na to i proizveo alat za svoje Glossip lepotice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *