Pravo je vreme za roštilj majstora

Bilo da je na starom dobrom tučanom tiganju, opružene na tortilji ili spakovane u fišek, ili poslužene u divno rashlađenoj ananas-dinji, majstori roštilja Zlatiborac uklapaju se u svakodnevni život i prirodu (jer odatle potiču ukusi Zlatiborca, majstora za roštiljske kobasice, ali i za pečenicu, pršut, slaninu…).

Jer jedan je Zlatiborac. Eto prilike da i vi pokažete svoju originalnost, vaš lični recept – od sendviča do roštilja – koji će biti na nekom zanimljivom mestu u nekom zanimljivom pakovanju. Kako biste vi? Najoriginalnije odgovore i fotografije nagradićemo Zlatiborac proizvodima. Šaljite vaše ideje na redakcija@ahamagazin.rs

IMG_0304

IMG_0321

IMG_0331

IMG_0328

IMG_0353

IMG_0368

IMG_0346

IMG_0374

IMG_0378

IMG_0404

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>