Beauty

3 predloga za korišćenje bronzera na moru

Kada govorimo o  make up-u bronzer je poslednjih nekoliko godina postao neizostavan proizvod u kozmetici. Pord njegove osnovne namene, može se koristiti i kao zamena za ono što ste zaboravili da spakujete u svoj neseser prilikom odlaska na letovanje.

Za početak, kada ste na odmoru i već ste postigli željenu boju tena, bronzer će upotpuniti vaš izgled, bez suvišnih pudera i rumenila, izgledaćete sveže i prirodno, a opet deterano.

Bronzer kao senka za oci

Nanesite ga velikom četkom tik ispod obrva, njegov svetlucavi odsjaj stvoriće utisak zlatkaste senke, dok će vaše oči vizuelno izgledati krupnije. Lako i brzo se nanosi, nije potrebna prevelika preciznost, ali ne preterujte sa količinom, jer može izgledati neprirodno.

missmaliniDOTcom
foto: missmalini.com

Bronzer kao kontur za lice

Iako sad imaju specializovani proizvodi za konturisanje lica, ukoliko niste u mogućnosti da ih kupite ili ste ih jednostavno potrošili, isti efektat možete postići bronzerom i odgovarajućim četkicama.

byrdieDOTcom
foto: byrdie.com

Kao sjaj za usne

Tokom večernje šetnje pored mora kamin vam neće biti neophodan, stoga nanasite balzam za usne u većem sloju,  saćekajte nekoliko trenutaka, a za zatim prstom nanesite malo bronzera preko usana. Izgledaće kao da ste upravo naneli neki od skupocenih sjajeva za usne.

Foto: ljepota.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *