Beauty Fashion & Beauty

Hidrirana koža – nasmejano lice

Neki od nas su završili sa godišnjim odmorom, neki tek polaze, a postoje i oni koji su sunčevim zracima stalno izloženi. Iako leto uveliko traje, vrlo je važno da vas podsetimo da u narednom periodu ne zaboravite da je i vašoj koži potreban odmor. Kako se leti mnogo više znojimo, a i pod uticajem morske soli i hlora naša koža se dodatno isušuje, potrebno joj vratiti neophodnu hidrataciju. Uz ova 4 saveta možemo vam pomoći da svojoj koži pokažete da je niste zaboravili.

HuileProdigieuse_Image_2016_001

1. Tuširanje hladnom vodom

Vrlo je važno nakon kupanja u moru ili bazenu odmah isprati kožu, po mogućnosti hladnijom vodom. Topla voda doprineće dodatnom isušivanju kože. Nežna i prijatna kupka svakako će joj najviše prijati.

Photo: www.hansgrohe-int.com

2. Hidratantan losion za negu tela

Za negu celog tela birajte proizvode na prirodnoj bazi koji će vam osigurati 24-satnu hidrataciju. Odmah nakon tuširanja nanesite na kožu losion za telo kojim ćete ublažiti crvenilo koje ste možda zadobili na suncu. Za najlepši doživljaj ohladite losion u frižideru pre nanošenja. Osećaj je neverovatno prijatan!

Photo: www.quicklypopular.com

Naš predlog je neodoljivo hidratantan i hranjiv NUXE BODY 24-satni hidratantni losion za telo uz koji je suva i ispucala koža prošlost. Ulja slatkog badema, suncokreta i kokosa bogato hrane suvu kožu dok joj ekstrakt pšenice pruža vlažnost. Beli cvetovi narandže i badema omekšavaju kožu tela čineći je mekom poput svile.

Body2015_24hrMoisturisingBodyLotion_flower

3. Izbegavajte so za kupanje i grube spužvice

Trudite se da nakon sunčanja pričekate sa korišćenjem ovih sredstava. Izbegavajte depilaciju i brijanje dok se vaša koža ne oporavi. Tek onda uradite blagi piling. Nikako nemojte iritiranu kožu izlagati dodatnim nadražajima.

Photo: www.123haitao.com

4. Večernje hidriranje kože

Kako je koža lica najtanja i najosetljivija na području oko očiju, veoma je važno negovati je uz pomoć hidratantnih prirodnih preparata. Ne zaboravljajte da očistite lice ujutru i uveče, a nakon toga nanesite hidratantnu kremu koja odgovara vašem tipu kože. Noć je idealna za obnavljanje ćelia kože te joj pružite miran i zdrav san. Pravi izbor pada na NUXE CrèmeProdigieuse®  Nuit, noćnu obnavljajuću kremu koja sadrži proteine belog boba koji podstiču obnavljanje ćelija kože i utiču na prevremeno starenje kože, čineći kožu glatkom i zdravom. Bogata je dragocenim večnim cvetom, biljkom koja ima moć da se odupre negativnim spoljašnjim faktorima, te time i našu kožu zaštiti na pravi način. Uz plavi zvezdan, karipsku biljku koja pomaže pri upalnim procesima i uz ekstrakt kakaa, noći postaju užitak.

CremeProdigiuese_MoisturisingNightCream_Open_flower

Učinite da se vaša koža radosno smeje i sija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *