Zdrave priče Zdravo telo

Online promo čas KUNDALINI YOGE

Za sve vas koji želite da praktikujete Kundalini jogu, a niste u našem gradu ili nemate vremena, sada imamo sjajan predlog i rešenje za vas – ONLINE časovi.
Mnogo je jednostavnije nego što mislite. U to se možete uveriti na besplatnom ONLINE promo času, u nedelju, 30. oktobra od 19 časova.

Iz vašeg doma, Nataša Vukoje, učitelj Kundalini joge, Praktičar rekonekcije i trener za lični razvoj radiće sa vama.  ONLINE časovi Kundalini joge su potpuno identicni kao uživo kada radite, jer Nataša radi sa vama iz svog stana.

11180449_10205303130111227_714906177_o

Svi koji ste zainteresovani, ulaskom na link
https://www.youtube.com/watch?v=OXIE0EF2Dfw u nedelju u 19h, se direktno konektujete u salu za vežbanje. To možete učiniti na tabletu, mobilnom telefonu, kompijuteru,..

Redovnim praktikovanjem Kundalini joge  dobićete dopunsku unutrašnju snagu i lakše ćete moći da otklonite posledice stresa. Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, moći ćete bolje da kontrolišete sebe, svoje misli i osećanja.
Pomoći će vam da se oslobodite od strahova, loših navika, pomoći će vam da budete spokojni i da se osećate dobro i sigurno.

Više o Kudalini jogi možete pronaci na Natašinoj stranici
http://www.natasavukoje.com/kundalini-joga/
Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila:
natasawakeup@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *