Tajna mladog vina u Terminal Gastro baru

Svakog trećeg četvrtka u novembru ljubitelji vina u Francuskoj i čitavom svetu raduju se novom božoleu – mladom crvenom vinu, uvek iz ovogodišnje berbe, laganog, voćnog i reskog ukusa koje je po po svom sastavu bliže belom nego crnom vinu. Stvar je prestiža ko će prvi probati novi božole a Terminal Gastro Bar u srcu Vračara pridružio se ovoj lepoj tradiciji i svetkovini vina koja najavljuje početak prave vinske sezone. Božole se dočekuje u slavljeničkoj atmosferi i kako kultura vina i nalaže pripada pozitivističkom pogledu na svet.  Popravlja raspoloženje, selektivno ume da „zakloni“ mane, a pojača pozitivne strane ličnosti. Pod njegovim dejstvom svi smo malo jači, pametniji, vispreniji, hrabriji. Naravno kao i u svemu i ovde je najvažnija mera, uživanje u ukusima, bouqet – aromi i sposobnosti da razgali i usreći događaj ili spontani susret pogleda u vašem omiljenom gastro baru.

Od ovog sve do narednog četvrtka u Terminal Gastro baru uživajte u biranom društvu i novom božole vinu.

li20150204__3a_2188_03_final_14

www.terminalgastrobar.rs

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA