Gde ići? Gradski vodič

Novogodišnji koncert Regionalne dečje filharmonije u Sava Centru

Nakon velikog uspeha tokom nastupa Dečje filharmonije pred više od 10.000 gledalaca na letnjem koncertu na Tašmajdanu 2016. sledi još jedna muzička poslastica – “Zimska muzička čarolija” – Gala novogodišnji koncert Regionalne dečje filharmonije koji će biti održan u četvrtak, 12. januara 2017. godine u Sava Centru.

image001

Regionalna dečja filharmonija i Fondacija „Deca deci“ pozivaju roditelje i bake i deke da dovedu decu na ovaj koncert u Sava centru, jer je repertoar Gala novogodišnjeg koncerta prilagođen i najmlađoj publici s obzirom da će na programu pored klasičnog repertoara biti i prepoznatljivih numera iz crtanih filmova, kao i filmskih klasika u kojima će publika svih generacija moći da učestvuje i uživa. Dirigent na ovom koncertu će biti umetnik i pedagog, osnivač orkestra Camerata Serbica i Lola classic, Ljubiša Jovanović.

Novogodišnji koncert Regionalne dečje filharmonije postaće tradicionalan i simboličan muzički poklon Beograđanima za početak još jedne uspešne i srećne godine.

Ovim koncertom Dečja filharmonija i Fondacija „Deca deci“ počinju sa obeležavanjem desetogodišnjice od osnivanja te najavljuju i bogat program i projekat  „Godina muzike“.

Pozivamo sve ljubitelje muzike da zajedno sa mladim virtuozima Regionalne dečje filharmonije i Fondacijom „Deca deci“ na najlepši način započnu novu 2017. godinu uz zimsku, muzičku čaroliju.

Osim karata čije su cene 700, 1000 i 2000 dinara, mogu se kupiti i donatorske VIP karte o kojima se više informacija može naći na web stranici www.decadeci.com

Kupovinom donatorskih VIP karata, oni koji to žele mogu i lično doprineti daljem razvoju ovog jedinstvenog dečjeg orkestra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *