Idea woman Ljudi od ideja

Uvek u akciji

orašanin

Jelisaveta Orašanin ispunjena je načinom života koji vodi, jer sve se dešava spontano, teče kao reka, puni je energijom i ne da joj da razmišlja u vremenu gde radi, stvara, putuje i iskreno uživa, ostvarujući svoj životni san. Gluma i život za nju su kao izazov. U seriji „Ubice mog oca” otkriva čari „malog Holivuda” i oseća energiju novog žanra koji glumački kreira sa proverenom ekipom, osvajajući novu publiku.

 

Kako izgleda rad sa koleginicom Natašom Ninković sa kojom delite naslovnu stranu novogodišnjeg Aha magazina? Šta je ono što najviše cenite kod Nataše?
Nataša i ja igramo u predstavi „Transilvanija” u BDP-u, tako da je ovo drugi put da radimo
zajedno na nekom projektu, a to je, na moje veliko zadovoljstvo, serija „Ubice mog oca” koju je publika odlično prihvatila. Nataša je velika glumica, divna koleginica i još bolja saradnica na setu. Neizmerno je opuštena, duhovita i iskrena. Slobodno mogu reći da je ona moj glumački uzor.

Važite za jednu od najzgodnijih mladih glumica i uvek ste odlično stilizovani. Kako se negujete? Koliko pažnje posvećujete modi? Koja su vaša interna modna pravila?

Ključ je u stilu, a moj je da volim odevne predmete koje nosim. Zato pažljivo biram one koji odgovaraju mom stasu i građi i nosim ono što mislim da mi dobro stoji, u boji koja meni odgovara, i ne vodim se onim što trendovi nalažu. Znam koliko je važno negovati se i ulagati u svoju kožu i zato odlazim u kozmetički salon „Dragica” jednom u dva do tri meseca, i ti tretmani sa maskama za svežinu zaista mi prijaju. Držim se starog pravila da nikada ne zaspim, a da ne očistim lice od šminke… Za mene je nega pre svega zdrava ishrana, i to se na licu i telu vidi više od svakog kozmetičkog preparata.

Prva slika koju imate u glavi kada pomislite na sebe kao petogodišnjakinju? A kako vidite sebe za 20 godina?
Sa pet godina bila sam „nemoguća”, aktivna i neko ko sedi na vrhu drveta i smišlja uvek novi „pakleni plan” kako izbeći ručak… U budućnosti, za nekih dvadeset godina, sebe vidim
kao ostvarenu, srećnu i zaljubljenu ženu.

Tekst: Ljiljana Budić Stanković

Foto: Edvard Nalbantjan

*Ceo intervju pronađite u novom Aha magazinu – XI broj,  januar / februar  2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *