Gde ići? Gradski vodič

Mali Veliki ljudi- Igre bez granica

Trinaest godina za redom “mali Veliki ljudi” organizuju najveću letnju manifestaciju za decu sa posebnim potrebama i fizičkim hendikepom pod nazivom:” Igre bez granica za decu sa posebnim potrebama!”

Manifestacija će se održati 4-og jula 2017. godine u “Zamku” na zemunskom keju, okupiće se deca sa posebnim potrebama, deca sa fizičkim hendikepom u kolicima iz domova širom naše zemlje kao i deca iz domova bez roditeljskog staranja.

Ekipu “mali Veliki ljudi” čine mladi stručnjaci – socijalni radnici, defektolozi, psiholozi… Njihov cilj je poboljšanje kvaliteta življenja ugrožene dece, kao i pomaganje i briga o njima:

mentalno nedovoljno razvijenoj deci, telesno invalidnoj, deci sa oštećenjem vida, sluha, govora, deci bez roditeljskog staranja, socijano ugroženoj deci.

Takmičarske igre su posebno prilagođene deci sa posebnim potrebama po uzrastu, stepenu ometenosti, procenjenim mogućnostima dece i drugim kriterijumima.

Program:

  • Takmičarski deo (sportske igre, viseća kugla i stoni tenis za decu u kolicima)
  • Zabavni deo (predstava, balerine, plesna škola, klovn, maskote… )
  • Proglašenje pobednika i dodela nagrada, medalja i pehara

Obraćamo Vam se uvereni da uviđate vrednost ove manifestacije i da ćete učestvovati i pomoći deci koja sama sebi ne mogu pomoći.

igre_mini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *