100% prirodno Inspiriši se Zdrave priče

Naša preporuka – Kako da pokrenete i sačuvate svoj imunitet

Najbolji način da “proverite” neki preparat je da sami osetite prednosti kompleksnog sastava koji ovaj već na tržištu poznati preparat poseduje.

DACA2501.MOV_000005268GE132 je preparat koji će Vam u rekordnom roku pomoći da ojačate Vaš imunitet, da se oslobodite hroničnog umora, da smanjite zapaljenske procese u organizmu, snizite vrednosti krvnog pritiska i holesterola. Ova moćna formula će Vam pomoći da VAŠ IMUNITET bude toliko jak da Vam ni bakterije ni virusi ne mogu ništa.

GE132 je kompleks 6 snažnih antioksidanata koji dovode imuni sistem u ravnotežu. Udruženim delovanjem svih 6 antioksidanata deluju u prevencji i lečenju kod infekcija i hroničnih oboljenja.

Deluje efikasno tako što:

  • ojačava prirodni imunitet organizma
  • štiti od infekcija, prehlade i gripa
  • štiti i čuva Vaše srce i krvne sudove
  • snižava nivo holesterola u krvi (najviše LDL holesterol ili takozvani loš holesterol čime je rizik od infarkta i koronarnih bolesti znatno smanjen)
  • delotvoran je kod alergija
  • deluje kod bolesti endokrinog sistema (šećerne bolesti, bolesti štitne žlezde)
  • deluje antiinflamatorno (protiv zapaljenski) na kosti i zglobove kao i antireumatski
  • umanjuje nivo stresa
  • ubrzava metabolizam
  • podstiče regeneraciju i isceljenje

 DACA2503.MOV_000005846

Antioxidanti su čuvari našeg organizma. To su molekuli koji sprečavaju stvaranje slobodnih radikala, njihovu agresiju i pospešuju njihovo izlučivanje i neutralizaciju u organizmu. Antioxidante unosimo kroz hranu, a to su vitamini, minerali, nezasićene masne kiseline, esencijalne aminokiseline, biljni ekstrati i enzimi.

Nažalost danas hrana nije ista kao pre 10-20 godina jer smo je modifikovali i ne možemo više da dobijemo dovoljnu količinu aktivnih materija potrebnih našem organizmu na dnevnom nivou, kroz hranu, pa je potrebno nadoknaditi ih unošenjem antioxidanata. Njihov unos na dnevnom nivou je sve potrebniji kako bi zaštitili i ojačali naš imunitet od pojava prehlada, stresa, umora i hroničnih bolesti.

GE132 je pravljen po japanskoj formuli koja je uspela da iskoristi najbolje iz svih 6 elemenata. Deluje direktno na izazivače bolesti, bakterije, viruse, gljive, protozoe a deluje i imunomodulatorno uvodeći imuni sistem u ravnotežu.

Nigde nećete naći toliko dobro izbalansiranu kombinaciju prirodnih sastojaka koji su sami po sebi čisto zdravlje.

Na taj način svom organizmu dajete sve što mu je potrebno, minerale, vitamine, masne kiseline, esencijalne aminokiseline, biljne ekstrate i enzime, sve ono što nedostaje našoj svakodnevnoj ishrani, a što je potrebno za zdravu funkciju organizma.

Za Vas je važno da znate da je proizvod potpuno bezbedan, može se koristiti od 7 godine pa nadalje, za očuvanje produženje zdravlja i kod potreba povećanog fizičkog napora – sportisti jer poseduje sve certifikate.

Deset avijaticara 4a
11000Beograd
011/344-68-08
ge132.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *