Egzotična putovanja Gde ići? Kreativni turizam - Srbija Putovanje koje me je promenilo

Sigurni na odmoru u inostranstvu uz AMS Osiguranje!

ams

Odbrojavate dane do polaska na put u inostranstvo, gde ćete bar na kratko zaboraviti na sve probleme? Bez obzira koliko su za vas putovanja stvar rutine, morate misliti na vreme, jer je rizik da vam se nešto desi na odmoru velik. Osigurajte se od brojnih nezgoda, zaštitite se od neželjenih finansijskih gubitaka i uživajte na odmoru bez opterećenja.

U AMS Osiguranju možete zaključiti polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i tako se obezbediti da izuzetno skupe troškove lečenja u inostranstvu, umesto vas, platimo mi. Bilo da vam zatreba hitna medicinksa intervencija, lekovi i medicinska pomagala, kao i mnoge druge zdravstvene usluge, u skladu sa uslovima osiguranja, potrebno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijate uz polisu. Tako, umesto da samo lekarski pregled platite preko 50 evra, vi ćete, ukoliko je ugovoreno, celokupno lečenje pokriti za svega 840 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana boravka na teritoriji Evrope. Ovo se posebno isplati svima onima koji na odmor idu porodično, jer premija u ovakvom slučaju iznosi samo 1.848 dinara za isti vremenski period.

ams

Da biste u potpunosti mogli da se prepustite odmoru, ne dozvolite da u inostranstvu vodite brigu o svom domu i razmišljate da li se nešto dogodilo dok ste vi na putu. U AMS Osiguranju možete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. A ukoliko uz zaključenu polisu osiguranja domaćinstva odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu, AMS Osiguranje daće vam dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja.

Oslobodite se nepotrebnog stresa i pomoću mnogobrojnih usluga AMS Osiguranja bezbrižno i opušteno uživajte u svom odmoru. Potrebno je samo da nas kontaktirate na broj telefona 0800-009-009 ili jednostavno dođete lično u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i brigu prepustite stručnom i profesionalnom timu.

Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs.

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *