Beauty Fashion & Beauty Naš izbor

Vichy noviteti zbog kojih će dan na plaži trajati duže

Predstavljanjem poslednjih noviteta iz linije Ideal Soleil koji obezbeđuju našu najvišu zaštitu protiv štetnog sunčevog zračenja, Vichy i ovog leta brine da sigurno i zaštićeno uživamo u toplim i sunčanim danima. Uzimajući u obzir da, pored UV zraka, tokom boravka na suncu na našu kožu nepovoljno utiču i dodatni spoljašnji činioci kao što su so, hlorisana voda i pesak, Vichy danas ide korak dalje – predlaže efikasnu zaštitu prilagođenu stvarnim potrebama i navikama tokom boravka na suncu. Zahvaljujući novoj anti-sand tehnologiji, za svakodnevno aktivno izlaganje suncu, Vichy je razvio novo Ideal Soleil mleko protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50+ i Ideal Soleil dečji sprej protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50+. Novitet u istoimenoj liniji je i Ideal Soleil matirajuća korektivna nega protiv nepravilnosti SPF 30, proizvod trostruke efikasnosti koji štiti kožu tako što sprečava nepravilnosti, neutrališe masni sjaj i koriguje fleke i pore.

 

ANTI-SAND TEHNOLOGIJA ZAHVALJUJUĆI KOJOJ SE PESAK SAMO OTRESE SA KOŽE

Da li ste znali da na plaži trljanjem peska o kožu uklanjamo sloj zaštitne kreme i time Vichy_Ideal Soleil mleko protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50 _minismanjujemo njenu efikasnost? Upravo iz tog razloga, Vichy je odlučio da razvije teksturu kojom će se sprečiti lepljenje peska na kožu, a istovremeno zadržati efikasnost zaštite od sunca. Ideal Soleil mleko protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50 + pruža visoku zaštitu od štetnog sunčevog zračenja, a da koža pritom ne bude lepljiva i vlažna. Zbog toga je inovativna i vodootporna anti-sand formulacija u ovom mleku prikladna za sve aktivnosti na plaži. Ideal Soleil mleko protiv prilepljivanja peska obogaćeno je i mineralizovanom termalnom vodom Vichy, koja umanjuje svrab i umirujuće deluje na iritacije nastale kontaktom između peska i kože.

 VISOKA ZAŠTITA OD SUNCA ZA DECU NA PLAŽI

Vichy_Ideal Soleil dečji sprej protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50 _miniUzimajući u obzir činjenicu da se mališani najradije igraju u pesku i tamo provode najviše vremena, anti-sand inovacija primenjena je i u Ideal Soleil dečijem spreju protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50+. Kako bi zaštita osetljive dečije kože bila što jednostavnija, Vichy je osmislio praktičan raspršivač koji optimalno i ravnomerno raspršuje zaštitni faktor na dečiju kožu poput nežne maglice. Dermatološki je testiran i prikladan za dečiju kožu. Ne sadrži parfeme dok mineralizovana termalna voda Vichy smanjuje crvenilo i osećaj svraba.

 

Da li ste znali? Proizvodi za zaštitu od sunčevog zračenja gube veliki deo efikasnosti u kontaktu sa vodom. Problem leži u činjenici da voda razređuje zaštitne filtere, čime se trenutno i znatno narušava zaštitna moć, pa tako SPF 50 postaje SPF 30 u vrlo kratkom vremenskom roku. Upravo zato, Vichy je razvio posebnu vodootpornu formulaciju Wet Technology, koja omogućava nanošenje proizvoda direktno na mokru kožu i obezbeđuje da se voda odbija od kože, a  zaštitno sredstvo se ne rastvara i zadržava se na koži, čak iako je vlažna. IDEAL SOLEIL WET GEL-MLEKO SPF 30 ili 50 donosi poboljšanu zaštitu od sunca, čak i nakon plivanja ili sporta.

 

ZAŠTITA OD SUNCA KAKVU LICE MOŽE SAMO POŽELETI

Zaštita kože lica podjednako je bitna kao i zaštita kože ostatka tela. Budući da nam je lice prvo na „udaru“ sunčevih zraka, upravo je ono najosetljivije područje. Zato je Vichy osmislio novo korektivno rešenje za kožu sklonu nepravilnostima Ideal Soleil matirajuću korektivnu nega protiv nepravilnosti SPF 30. Reč je o zaštitnoj kremi sa trostrukim efektom: štiti od nastajanja akni i nepravilnosti, smanjuje prekomerni sjaj do 9 sati od nanošenja i koriguje fleke i pore. Za svež i mat efekat na koži odgovoran je SEBUSTOP kompleks.

Da li ste znali? Porast temperature za samo 1° C može izazvati povećanje proizvodnje sebuma za 10 odsto. Pod uticajem UV zračenja, isušujući efekat sunca uzrokuje prekomerno mašćenje kože. Masnoća u kombinaciji sa zadebljavanjem gornjeg sloja kože zatvara pore i sprečava pravilno lučenje sebuma. Sve to rezultira ponovnim pogoršanjem nepravilnosti na koži (rebound efekat).

Vichy_Ideal Soleil matirajuća korektivna nega protiv nepravilnosti SPF 30

IDEAL SOLEIL: VISOKA ZAŠTITA ZA SVAKI TIP OSETLJIVE KOŽE

LINIJA IDEAL SOLEIL PREDSTAVLJA EFIKASNU ZAŠTITU ZA IDEALNU KOŽU NA SUNCU I PRIMERENA JE SVIM TIPOVIMA KOŽE, ČAK I NAJOSETLJIVIJIM. ZA VIŠE INFORMACIJA POSETITE VICHY.RS I OTKRIJTE SVOJU OPTIMALNU IDEAL SOLEIL ZAŠTITU OD SUNCA ZA LICE, TELO ILI ZAŠTITU OSETLJIVE DEČIJE KOŽE.

                                                                  ***

Ideal Soleil mleko protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50 +: 2.696,47 RSD*

Ideal Soleil dečiji sprej protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50+: 2.696,47 RSD*

Ideal Soleil matirajuća korektivna nega protiv nepravilnosti SPF 30: 2.388,88 RSD*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *