Egzotična putovanja Gde ići? Kreativni turizam - Srbija Putovanje koje me je promenilo

Letujte bezbrižno uz AMS Osiguranje

Čitave godine čekate leto i dan kada ćete konačno krenuti na more? Ne dozvolite da vam bilo šta pokvari letovanje, već mislite na vreme, osigurajte se od brojnih nepredviđenih događaja i sebi i svojim najmilijima priuštite bezbrižan odmor kakav zaslužujete.

AMS Osiguranje i ovog leta omogućilo vam je 20 odsto popusta na polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kojom ste zaštićeni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja, lekova, medicinskih pomagala i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Za samo 1.200 dinara, koliko košta individualna polisa za 10 dana boravka na teritoriji Evrope, obezbedićete se da izuzetno skupe troškove lečenja u inostranstvu umesto vas, platimo mi. Ovo je posebno korisno za sve one koji na odmor idu porodično, jer u tom slučaju premija iznosi svega 2.640 dinara, za isti vremenski period.

Vaš dom je vaša najveća investicija i normalno je da brinete da se nešto može dogoditi dok ste vi na putu. Sada brigu možete da prepustite AMS Osiguranju i po veoma pristupačnim cenama osigurati svoj stan ili kuću od brojnih nepredviđenih događaja poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Mislimo na vas i zato smo vam omogućili dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja domaćinstva ukoliko odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu.

Ne dozvolite da vas neplanirani događaji iznenade, već brigu prepustite AMS Osiguranju, jer je nama osiguranik na prvom mestu. Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

lounge-chairs (1)_mini

Za više informacija pozovite nas na broj 0800-009-009 ili pogledajte našu internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *