Fashion & Beauty Ideje za njega Inspiriši se Modna pravila

Terapija plutanjem

Košulja predstavlja, stil, stav i karakter vašeg čoveka a u Konstantinu možete da poručite specijalku za vašu jaču polovinu, gde će on biti srećan jer savršeno znate njegove mere, oblik njegove savršene kragne, manžetne i dezen u kome samo Italijani nikada ne greše.

IMG_0414_1280x853

Šta se dešava sa potpisanom košuljom i inicijalima, kada se u nekom deliću pojavi trag karmina?

(Da li ona postaje svedok?) I to ne bilo kakvog karmina, onog pravog, kvalitetnog, koji se teško pere i  svojim svetlim tonom šalje poruku: spremna sam da ga čekam.

Tog trenutka vaša omiljena košulja postaje vaš vesnik ali i saveznik u emotivnoj krizi, koji javlja da neko drugi ozbiljno postoji ili još gore da vaš voljeni kome ste s ljubavlju kupovali sve košulje nema snage (kukavica je) da vam lično već posredno kaže da voli drugu.

 

img3Ako je sve to slučajno ako su tragovi prijateljskog ili zagrlaji rođake….onda je dobro da pripremite nešto od prirodnih skidača: limuntus, hidrogen, sodu bikarbonu, alkoholno sirće…i da u puno vode plutate i vi i košulja i da ništa zbog svoje sigurnosti ne pitate. Ali ako košulje bilo koje boje gotovo svakodnevno donose kući vesti o novom bronzeru, karminu, tragovima maskare (bilo je znači i suza) onda je vreme da pranje košulje zamenite ličnom terapijom plutanja, pod tuš uz ćutanje.

 

 

Ako je za utehu, uvek se nešto nauči. Izbor svetlih košulja popust čistog lista papira je bio pametniji izbor od neke tamne boje kako bi se stvari putem košulje jasno prepoznale.

kosulja

Websajt: https:https://www.konstantin-tex.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *