Beauty Fashion & Beauty Ideje za nju

Minerane maske-povećajte nivo hidratacije kože svaki dan

Nakon letnjih godišnjih odmora i povratka u svakodnevnu rutinu, posebnu pažnju trebalo bi posvetiti koži lica kojoj je usled isušenosti neophodna dubinska hidratacija radi potpunog oporavaka. Nege koje koristimo često ne pružaju dugotrajnu i optimalnu hidrataciju i upravo zbog toga koža postaje dehidrirana na različitim delovima lica. Glavno očekivanje pri odabiru idealne nege za hidrataciju je sveža lepota koja traje: izuzetno je važno koristiti negu koja stimuliše raspodelu vode kroz kožu lica – takozvanu „dinamičnu hidrataciju“ koja se može pronaći u liniji Aqualia Thermal. Međutim, za dugotrajniji osećaj sveže kože, koji će ujedno upotpuniti delovanje odabrane dnevne kreme, uvedite dodatni korak i isprobajte Vichy hidratantne mineralne maske za lice za smirivanje kože, koje sadrže intenzivne hidratantne sastojke poput glicerola i hijaluronske kiseline koja deluje protiv gubitka vlage.

Koža sadrži 70 odsto vode, a tokom dana pojedina područja kože lica gube više vode nego ostala. Ta neravnoteža uzrokuje pojavu linija isušenosti, umornog izgleda tena i „ispijen” izgled lica. Zato se leti savetuje uvođenje određenih preparata koji će upotpuniti delovanje standardne nege i obnoviti kožu. Jedan od takvih preparata su Vichy mineralne maske koje se nanose jednom do dvaput nedeljno na područje lica i vrata, izbegavajući predeo oko očiju. U okviru letnje rutine preporučuje se korišćenje Vichy-jeve hidratantne maske za smirivanje kože.

Vichy mineralna maska za blistav izgled kože_fotografija  Vichy hidratantna mineralna maska za smirivanje kože_fotografijaKombinacijom hidratantnih sastojaka poput glicerola i hijaluronske kiseline, stvorena je savršena formula koja štiti kožu od gubitka vlage i daje joj osećaj prijatnosti. Mineralizovana termalna voda Vichy čini osnovni sastojak maske obogaćene mineralima koja uravnotežava pH vrednost kože, smanjuje osećaj neudobnosti, štiti epidermis od spoljašnjih uticaja, ojačava prirodnu odbranu kože i ubrzava ćelijsku obnovu. Nanosi se jednostavnim utapkavanjem čistim prstima na čelo, obraze i bradu, kako bi se obnovio nivo minerala u koži.

LETNJI MULTIMASKING

Isprobajte zasebno ili istovremeno i ostale maske iz linije mineralnih maski. VICHY MASKU SA GLINOM ZA PROČIŠĆAVANJE PORA koja pomoću dve vrste gline dubinski čisti i otvara pore. Ova maskapruža dodatnu hidrataciju zahvaljujući aloe veri i obnavlja barijeru kože pomoću alantoina.

Za uklanjanje mrtvih ćelija i mehanički piling pomoću kamenja vulkanskog porekla isprobajte VICHY MINERALNU MASKU ZA BLISTAV IZGLED KOŽE. Ona je namenjena koži kojoj nedostaje zdravog sjaja, a sadrži fragmente vulkanskog kamenja i AHA kiseline za nežno uklanjanje mrtvih ćelija i povratak svežeg i blistavog tena.

POVEĆAJTE NIVO HIDRATACIJE KOŽE SVAKI DAN

Nakon maskiranja, povećajte nivo hidratacije kože lica pomoću Aqualia Thermal proizvoda za dinamičnu hidrataciju. Na čistu kožu nanesite AQUALIA THERMAL MOĆNI SERUM ZA SVE TIPOVE KOŽE koji će dinamično hidrirati isušena područja zahvaljujući ravnomernom rasprostiranju vode kroz sve zone lica. Nakon seruma, završite svoju rutinu nege AQUALIA THERMAL dnevom kremom uz koju će linije isušenosti izgledati glatkije, ten svežiji, a koža očekivano i dugotrajno hidrirana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *