Fashion & Beauty Modna pravila

RANCCO proslavio 30 godina postojanja

Veoma smo ponosni što kao jedan srpski brend opstajemo tolike godine, i što bez problema uspevamo da zadivimo kvalitetom čak i one muškarce koji su, donedavno, nosili isključivo odela poznatih svetskih modnih kuća“, objašnjava Ranko Madov

 Brend luksuznih muških odela RANCCO, juče je u Shopping Centru Rajićeva proslavio 30 godina uspešnog bavljenja modom u Srbiji, i otpočeo novo poglavlje otvaranjem raskošno dizajniranog prostora od 300 kvadrata, u srcu Beograda. Uz muziku gudačkog sastava Duo Incognito, prijatelje iz kulturnog i javnog života Srbije, dugogodišnje saradnike i medije, tim modnog  brenda RANCCO, na čelu sa osnivačem i modnim virtuozom Rankom Madovim, uživao je u odličnoj atmosferi i predstavljanju nove RANCCO kolekcije za jesen 2017. godine.

„Meni je sada najveći problem to što nemam konkurenciju u Srbiji“, objasnio je Ranko Madov. „Konkurencija koja izaziva velikim poduhvatima, svima koji se ozbiljno bave svojim poslom predstavlja nepresušnu inspiraciju. To je jedna igra, koju još uvek u Srbiji nažalost nemamo. Nadam se da ćemo doći i do toga. Ovako, inspiraciju pronalazim u potrebama i zahtevima mojih dugogodišnjih, ali i novih, mušterija. Uglavnom, reč je o muškarcima koji veoma dobro umeju da prepoznaju kvalitet i imaju vrlo visoke zahteve, što me raduje. Osrednjost mi nikad nije bila zanimljiva“.

Rancco_SC Rajićeva_Otvaranje_2

Modni brend RANCCO već godinama sarađuje sa najelitnijim proizvodjačima tkanina, među kojima su italijanski Vitale Barberis Canonico, Cerruti, Monti, engleski Dormeuil, ali i prestižni Scabal. Kao i do sada, kolekcije odela i sakoa izrađene su od najprefinjenijih štofova, u čijem sastavu preovladavaju kašmir, moher i svila.

„Veoma smo ponosni što kao jedan srpski brend opstajemo tolike godine, i što bez problema uspevamo da zadivimo kvalitetom čak i one muškarce koji su, donedavno, nosili isključivo odela poznatih svetskih modnih kuća“, ističe Ranko Madov. „Ulaskom u ovaj lokal otpočinjemo novo poglavlje u našem poslovanju, što nikako ne znači da to smatramo vrhuncem. Izazove uvek sami sebi zadajemo. Brend RANCCO je zaštićen u Velikoj Britaniji, tako da nije isključeno da u nekom trenutku izađemo i na ovo tržište, po mnogima, jedno od najzahtevnijih za bavljenje muškom modom“.

Brend muških odela Rancco osnovan je 1987. godine, u maloj krojačkoj radnji u centru Beograda. U vremenu kad su muškarci morali da čekaju po mesec dana na izradu odela po meri, Ranko Madov je osmislio inovativni sistem izrade odela, zahvaljujući čemu je svojim mušterijama isporučivao odela za svega jedan dan. Uspeh je došao brzo. Insistiranje Ranka Madova na delikatnoj izradi, besprekornim krojevima, prefinjenim tkaninama i galanteriji od najfinije kože, učinili su brend RANCCO omiljenim muškim modnim brendom među poznavaocima mode; bilo da je reč o profesorima modnog dizajna, poznatim ličnostima, diplomatama, političarima, intelektualcima ili, jednostavno, prolaznicima koji su ga sasvim slučajno otkrili. No, po svemu sudeći, ovo je tek jedno poglavlje u bogatoj istoriji RANCCO brenda, koja će se još dugo ispisivati. 

Rancco_SC Rajićeva_Otvaranje_1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *