Inspiriši se

Godišnji horoskop za 2018 – RAK; LAV; DEVICA

Astrolog: Jovana Milekić

RAK

Horoskopski-znaci-4

Rakovi već krajem 2017, tačnije od oktobra osećaju značajne životne promene, koje im je doneo tranzitni Jupiter u znaku Škorpije. Jupiter iz Škorpije Rakovima daje krila po mnogo osnova, a kako je vladar njihovog polja posla i svakodnevnice, upravo u tom segmentu će biti najviše njegovog uticaja. Jupiter u Škorpiji će Rakovima doneti nove poslovne prilike, o kojima nisu ni sanjali. Iznenada će se otvarati neslućene mogućnosti, pa je ovo izuzetno berićetna godina, sa stanovišta posla i finansija.

U ljubavi, Rakovi mogu da odahnu! Došao je trenutak da im se sreće osmehne i po tom pitanju. Rakovi su na segment emocija naročito osetljivi, pa kada tu sve štima, sa ostalim stvarima se lako izađe na kraj. Jupiter prolazi kroz vašu kuću ljubavi, donoseći sijaset prilika za nov emotivni početak. Veliki deo poznanstava može doći putem posla ili čak iz inostranstva, na putu… Vi ćete biti zbunjeni jer će se osobe i situacije duplirati. Ako ste sami, sva je prilika da će se taj status u ovoj godini menjate! Saturn je ulaskom u Jarca aktivirao vaše polje braka i partnerstava, pa je izvesno da bi i na tom planu moglo doći do ozbiljnijih ponuda.

Pred vama je godina emotivnih odluka, koje će vam život trasirati u nekom novom smeru!

Jupiterov ulazak u za vas trigonski znak Škorpije je doprineo stabilizaciji na polju zdravlja. Saturn izlazi iz vašeg polja zdravlja i svakodnevnice, pa vas napuštaju problemi anksioznosti i povremene depresije. Ono na šta u ovoj godini trebate obratiti pažnju su kosti kolena, kičma i zubi.

LAV

Horoskopski-znaci-5

Lavovi  u 2018. godinu ulaze sa namerom da reorganizuju segment posla i svakodnevnice. Mnogo toga ne štima i ne ide po vašem planu, pa ste rešili da se sa problemima uhvatite ukoštac odmah! Ulazak Saturna u vaše polje posla i svakodnevnice od vas traži disciplinu i maksimalno poštovanje pravila. Vreme je da uvedete red u odnose sa saradnicima, koji mogu pružati otpor. Pravi je trenutak da preraspodelite dužnosti, ako ste preduzetnik. Neke ljude oko sebe ćete menjati, i dovoditi one koji se mogu bolje snaći sa novonastalom poslovnom situacijom.

Kada su u pitanju finansije, tu će doći do stabilnijih priliva u 2018. Ako imate nekakav hobi koji možete unovčiti, sada je dobar trenutak da i to uradite.

Ljubavna situacija je u 2018. prilično zanimljiva. Blokade će polako popuštati, a vi želeti da izađete iz okvira ustaljenih odnosa. Ako ste u vezi ili braku, ova godina vam donosi priliku za proširenjem životnog prostora, a moguće je i roditeljstvo, ako to budete želeli. Doći će do otvaranja i bolje komunikacije sa partnerom.

Kada je reč o zdravlju, mogući su hronični problemi sa kičmom, zglobovima, kostima kao i produbljivanje hroničnih tegoba. Od 01. jula do novembra vodite računa o kolebanju krvnog pritiska.

DEVICA

Horoskopski-znaci-6

Za Device je prethodni period od dve i po godine bio izuzetno dinamičan, najviše problema vam je zadavao odnos sa bliskim ljudima i pitanja vezana za ukućane. Kada je posao u pitanju, ni tu vam baš nisu cvetale ruže. Često ste radili i tuđ posao, ali je priznanje izostalo. E, pa drage moje Device, tom periodu je odzvonilo!

U ljubavi je za vas počeo period u kome će se komunikacija sa više kandidata širiti. Imaćete brojne ponude, i to je krenulo već od polovine oktobra. Ako ste slobodni, Saturnov ulazak u Jarca, i vaše polje ljubavi će vas uozbiljiti i doneti vam ulazak u stabilnu vezu. Početak godine obećava brojne izlaske, druženja koja trebaju rezultirati vašim ulaskom u partnerski odnos koji će od samog početka delovati veoma čvrsto i konkretno.

Dobro sve izvagajte, kako se ne bi ste kajali. Sve u svemu, kada je reč o ljubavi, pred vama je godina velikog olakšanja i zadovoljstva.

Zdravstvena situacija nije loša, samo vaš nervni sistem trpi zbog potrebe da svaka sitnica prođe kroz vaše ruke. Mogući su problemi sa nervozom i nesanicom od 01. jula do 16. novembra. Prijao bi vam odmor na svežem vazduhu i kvalitetna masaža.

Ceo horoskop možete pročitati u štampanom izdanju Aha magazina – XV broj (Januar/Februar 2018. godine)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *