Anti-age savetnik

Eucerin® Q10 ACTIVE linija ENERGIJA I REVITALIZACIJA KOJA JE POTREBNA VAŠOJ KOŽI

Da bi se uspešno borila protiv unutrašnjih i spoljašnjih uzroka starenja, koži je neophodna energija i sposobnost da se revitalizuje. Eucerin®Q10 ACTIVE linija specijalno je formulisana da nadoknadi energetski deficit i poboljša prirodne regenerative mehanizme kože, a kreme za dnevnu i noćnu negu iz ove linije sada možete nabaviti sa popustom od 25 odsto.

Jedna od supstanci zaduženih za zdrav i blistav izgled kože je koenzim Q10. Ova supstanca prirodno se nalazi u organizmu i deluje kao moćni antioksidans, pomažući koži da neutrališe slobodne radikale, koji doprinose razgradnji kolagena i elastina važnih za održavanje mladalačkog izgleda kože. Kako koža stari produkcija koenzima Q10, a time i prirodni odbrambeni i regenerativni kapaciteti kože se smanjuju. Ćelije kože imaju sve manje energije, dolazi do akumulacije slobodnih radikala, a koža postaje manje otporna na oštećenja izazvana oksidativnim stresom. Ovaj proces doprinosi pojavi znakova starenja, poput bora i gubitka čvrstine i elastičnosti, a za posledicu može imati i pojačanu osetljivost kože.

Q10 range

Eucerin®Q10 ACTIVE linija jača kožu u borbi protiv starenja i štete koju prouzrokuju slobodni radikali. Bogati koenzimom Q10 preparati iz ove linije nadoknađuju energetski nivo ćelija i pospešuju njihovu moć regeneracije. Antioksidansi koje formulacija ove linije sadrži, vitamini C, E i H (biotin), hrane kožu i smanjuju upale, tako da je koža bolje zaštićena od napada slobodnih radikala. Redovnom upotrebom preparata iz ove linije koža postaje blistavija i čvršća, dok se bore umanjuju.

Eucerin®Q10 ACTIVE linija specijalno je formulisana prema potrebama osetljive kože.

Eucerin® Q10 ACTIVE kreme idealne su za potpun, celodnevan tretman kože i efikasnu borbu protiv znakova starenja. Kreme iz ove linije za dnevnu negu suve i normalne i kombinovane kože, kao i noćnu kremu za sve tipove kože, sada možete nabaviti po specijalnim uslovima kupovine – popustom od 25 odsto. Ponuda traje dok traju zalihe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *