Naš izbor

ŽIVI SVOJ ŽIVOT I OSTANI NAJBOLJA VERZIJA SEBE UZ VICHY SLOW ÂGE LINIJU

Moćnoj Vichy liniji za negu kože obogaćenoj probiotikom i UV zaštitom pridružila se i noćna Slow Âge krema i maska.

VICHY_SLOW AGE_Noćna krema i maska_nature
Vichy Slow Âge linija je stvorena i razvijena za žene poput tebe, koje žive brzo i dinamično, pa im je potrebna nega koja danju štiti, a noću obnavlja kožu. Ovo je moćna linija za negu kože obogaćena probiotikom i UV zaštitom koja ti omogućava da produžiš mladalački izgled kože.Jednostavnije rečeno,odložiće pojave poput prvih bora smejalica, a zahvalna koža odisaće svežim i zdravim izgledom. Slow Âge proizvodi, dnevna i noćna nega, kao i ciljana nega za područje oko očiju, pružiće koži trenutni osećaj prijatnosti, ali i dugotrajnu dobrobit – tokom dana štite je i koriguju, a tokom noći obnavljaju i obogaćuju kiseonikom. Upravo to je suština Slow Âge iskustva: proizvodi koji brinu o tvojoj koži dok ti živiš svojim ritmom.

VICHY_SLOW AGE_Anastasija Đurić

Anastasija Đurić, poznata blogerka koja aktivno živi u svetu mode i lepote, koristi Vichy Slow Âgenegu i sa nama deli svoje iskustvo: „Danas svi živimo užurbano, imamo puno posla i stalno negde žurimo. Ključ je u balansu i volim da odvojim vreme za sebe, za negu, mackanje, gledanje omiljene serije… To je dodatni razlog zašto obožavam Slow Âge liniju, koja me motiviše da zastanem, udahnem vazduh i uzmem vreme za sebe. Nova noćna krema i maska je obogatila moju rutinu nege i večernje rituale učinila još zanimljivijim. Koža dobija dodatnu dozu kiseonika koja joj je potrebna, osvežena je i spremna za sve izazove iz spoljnog okruženja. Ujednačena i blistava, gelasta tekstura ove kreme i boja koja je i više nego nesvakidašnja, čine da svako nanošenje bude poput igre sa bojama prirode koje nanosim na pažljivo negovano platno – moje lice. Za kraj, ovu kremu jednom nedeljno nanosim i kao masku, što koži daje dodatnu snagu i otpornost, a meni koji minut više za intimne trenutke uz pomoć kojih postajem najbolja verzija sebe!“

VICHY_SLOW AGE_Ostani najbolja verzija sebe

Slow Âge Dnevna nega

Dolazi u dve teksture – za normalnu do mešovitu kožu (SPF 25), odnosnu suvu kožu (SPF 30), a kožu čini snažnijom i hidriranom uz mlađi izgled i blistav zdravi sjaj. Obe teksture odlikuje nežan cvetni mirisi prijatan osećaj na koži. Ova dnevna nega odlično se upija, a poslužiće i kao odlična podloga za šminku.
Upotreba: Nanesite svakog jutra kao dnevnu kremu. Izbegavajte područje oko očiju.

Slow Âge dnevna nega za normalnu do mešovitu kožu SPF 25, 50ml: 3.592,12 RSD*
Slow Âge dnevna nega za suvu kožu SPF 30, 50ml: 3.592,12 RSD*

Ciljana nega za područje oko očiju

Pomaže u smanjivanju natečenosti, tamnih podočnjaka i sitnih bora, pružajući tako zdraviji i mlađi izgled područja oko očiju. Ono je u trenu hidrirano i osveženo, osvetljeno, a iz dana u dan izgleda probuđeno.

Upotreba: Nanesite svakog jutra i večeri na područje oko očiju.

Slow Âge ciljana nega za područje oko očiju, 15ml: 2.633,34 RSD*

Slow Âge Noćna nega

Jedinstveno 2u1 delovanje:
1.kao noćna krema osvežava i obnavlja kožukroz svakodnevnu upotrebu
2.kao maska kožu obogaćuje kiseonikom.
Prirodno obojena gel-krema koja će kožu učiniti punijom, ujednačenom i blistavom, obavljaće i osvežavaće je iz noći u noć, obogaćujući je kiseonikom.

Upotreba: Nanesite svake večeri kao noćnu kremu i jednom nedeljno u tankom sloju kao 10-minutnu masku. U ulozi maske izbegavajte područje oko očiju i usana.

Slow Âge noćna krema i maska za sve tipove kože, 50 ml: 3.710,62 RSD*

www.vichy.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *