Sajam francuskog kulinarstva u Francuskom institutu u Srbiji

Gost iz Francuske Sofi MENI-JOVANOVIĆ

glavna i odgovorna urednica prestižnog magazina Cuisine et Vins de France,

autorka brojnih izdanja recepata i redovna učesnica emisija Cuisine TV

 

Petak 16. mart 2018. od 13h do 20h

Subota 17. mart 2018. od 10h do 20h

Predavanje  Sofi Meni-Jovanović u subotu 17. marta u 18h

Knez Mihailova 31 – ulaz slobodanIFS

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na sajmu francuskog kulinarstva –  dva dana uživanja u novim gastronomskim tendencijama, degustacijama i najboljim proizvodima!

Po prvi put, Francuski institut poklanja dužnu pažnju francuskoj gastronomiji, na veliku radost svih gurmana. Tokom dva dana, Francuski institut u Srbiji biće pretvoren u salon degustacije i prodaje proizvoda karakterističnih za francusko kulinarstvo (peciva, kolači, sirevi, vina i alkohol, suhomesnati proizvodi i paštete…). Francusko kulinarstvo će takođe biti prisutno kroz filmska i dokumentarna ostvarenja, ali i predavanje Sofi Meni-Jovanović, glavne i odgovorne urednice prestižnog magazina Cuisine et Vins de France (https://www.facebook.com/CuisineEtVinsDeFrance).

Predavanje – Sofi Meni-Jovanović (www.sophie-menut.fr) u subotu 17. marta 2018. u 18h u Francuskom institutu

Sofi Meni-Jovanović je tokom četiri godine bila vlasnica jednog restorana u Parizu. Nakon rođenja svoje četvoro dece, odlučila je da se bavi kulinarstvom na malo drugačiji način. Njen kredo je: kuhinja je manje komplikovana nego što to izgleda. Uz malo mašte, entuzijazma i dobrog upravljanja svojim vremenom, nije teško pripremati atraktivna jela. Ona redovno sarađuje sa brojnim francuskim stručnim časopisima. Takođe, svakodnevno je prisutna na kanalu Cuisine TV. Autor je brojnih kulinarskih izdanja i recepata.

Master klas – Sofi Meni-Jovanović će održati master klas učenicima ugostiteljsko-turističke škole u Beogradu u ponedeljak 19. marta 2018. od 12h do 14h u ugostiteljsko-turističkoj školi, Jug Bogdanova 28.23172433_1470456893032779_6828549842575451651_n                                                            Preuzeto sa linka

Izvor: https://www.facebook.com/CuisineEtVinsDeFrance

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA