Zdravo telo

Top 5 ženskih izgovora za kašnjenje

.

Kada dođete na dogovoren susret sa pola sata zakašnjenja, sve što možete da uradite je da objasnite drugoj strani kako vreme brzo leti kad pokušavate da ispunite svoje visoke standard lepote. Tad na scenu stupa neki od sledećih izgovora!

  1. Vidiš ovo savršeno lice? Ispod pudera je haos!

Sve je počelo sa idejom za lagani dnevni ,,no makeup’’ makeup look, kako bi prekrila sitne nesavršenosti svoje kože, ali je brzo eskaliralo u konturisanje, hajlajtovanje, nanošenje trećeg sloja korektora na bubuljice i izvlačenje one savršene, gotovo nemoguće, linije ajlajnera koja je trebalo da bude suptilna, ali vas je u procesu izjednačavanja vratila u vašu pank fazu.

 Naš savet? Uz redovnu negu ten će vam svakako biti bolji i zahtevati manje doterivanja, a kada je u pitanju ajlajner, ne zaboravite pravilo – ,,vežbom do savršenstva!’’

  1. Nisam imala šta da obučem!

Otvarate plakar, prevrćete fioke i jednostavno u moru odeće, ne možete da nađete nekoliko komada za formiranje savršenog outfita. Pantalone su malo tesne, košulja previše odudara od suknje koju merkate, a baš te minđuše koje ste kupili pre tri dana (pod izgovorom da ćete ih stalno nositi) se ne uklapaju u potencijalnu kombinaciju. I sami znate da ste ovo mogli da izbegnete ranijim planiranjem outfita, ali već kasnite, tako da je planiranje davno prošlo vreme. Neke se navike ipak teško menjaju…

  1. Sve je počelo tako što mi je pukao jedan nokat…

Dok užurbano pokušavate da zakopčate poslednje dugme na suknji, čujete  poznat zvuk – čarapa je pocepana! To što je pocepana i možete da preživite, ali nokat koji je pukao i pocepao tu istu čarapu – to je tragedija. Kruti i suvi nokti se lako lome i skloni su listanju, što dodatno povećava rizik od pucanja. Uz redovnu negu, hidrataciju i više vitamina B, nokti će biti fleksibilniji i manje skloni oštećenju.

  1. Ošišaću se na ćelavo, kunem se!

Zvuči dramatično, ali kulminacija događaja je počela tako što ste hteli da vidite kako vam stoje lokne, i kada ste ukovrdžali pola kose, shvatili ste da je ipak ravna kosa bolji izbor. U pokušaju peglanja tek oblikovane kose, malo ste se i opekli, proklinjali stanje i loš kvalitet vaše izlomljene kose i na kraju vezali jednostavan rep.

  1. Ništa me ne pitaj! Sluđena sam!

Kada samo pomislite koliko brzo vreme leti, uhvati vas vrtoglavica! Živite brzo, radite mnogo, a stres se odavno uselio u vašu svakodnevnicu. Kasnite, zaboravljate ključeve, pitate se da li ste ostavili uključenu peglu i hoće li vas, kada dođete kući, dočekati vatrogasci ili sve obaveze koje odlažete u nedogled?

Ako nemate vremena da same sebe dvorite kao kraljice, onda u životu napravite male promene koje će pomoći vašem organizmu – redovna ishrana, hidratacija, dosta sna i neophodnih vitamina, koje možete naći u raznom voću, ali i adekvatnim suplementima.

Ako ste se pronašle u nekoj od situacija i više ne možete ni da se setite koliko puta ste primenile neki od ovih izgovora – vreme je za promene! Uz malo organizacije mnoge stvari u životu će vam ići lakše, ali i za neke problem lepote rešenje je vrlo jednostavno! Kruti nokti, suva kosa i nesavršen ten, lako se mogu popraviti redovnim konzumiranjem suplemenata, kao što su Merz Spezial dražeje, koje sadrže jedinstven kompleks vitamina, minerala i mikronutrijenata, koji poboljšavaju kvalitet kože, kose i noktiju, a doprinose i opštem poboljšanju stanja vašeg organizma. Samo dve dražeje dnevno vam mogu uštedeti mnogo vremena. Tako lako? Da!MSD (1)

Facebook

Naslovna fotografija preuzeta sa linka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *