Ideje za decu

Srećna deca su ona koja nauče da se smeju i igraju!

Smeh kao lek 

Po čemu je to koncept Happy Kids vrtića poseban i drugačiji? 

Ako to pitanje postavite roditeljima čija su deca bila deo našeg vrtića, većina će Vam odmah odgovoriti: „Iskreno, tamo se deca zaista uče kako da budu nasmejana i radosna, kao i malim stvarima koje ih, bez obzira na uzrast, čine veselim i srećnim.“

Happy-Kids-5-18

U čemu je trik?

Ako razmišljate o tome kome biste poverili svoje najdraže stvorenje, onda je idealno rešenje za Vas baš ovaj vrhunski koncept rada, kojem su krajnji i osnovni cilj dečje radovanje i smeh, individualni pristup zaposlenih svakom detetu i njegovim potrebama.  To je saznanje koje roditeljima, pored sigurnosti, donosi mir i spokojstvo.

Pa zaista, šta biste bolje od boravka Vaše dece u oazi smeha i pesme, gde Vaša deca na ugodan i lak način savlađuju komplikovane procese učenja. Kao što svi znamo, deca su nepredvidiva i kreativna na razne i neočekivane načine i sposobna da naprave sve ono što se od njih očekuje, a što roditelje uvek iznenadi.

Ono što nas čini posebnim mestom za odrastanje je spretnost i umeće Happy ljudi da se u trenutku pretvore u vaspitače bez granica koji decu zdušno motivišu da grade svoju socijalnu inteligenciju. Zar to nije najveći motiv da baš Vaše dete postane član te srećne male zajednice?

Sve informacije možete pronaći na http://happykidsvrtic.rs/
Slike preuzete sa sajta Happy Kids 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *