Ideje za dom Kreativan prostor

Majsko osveženje doma! – Tamban tapete

Sunce sija, temperatura raste, otvaraju se prozori, briše prašina. Menjaju se sivkasti sofeni jastučići za neke šarenije. Jakne, džemperi, jorgani i čizme sklanjaju se što dalje od vidljivog. Na stolove se stavljaju cvetni aranžmani. Na pijaci se kupuju jagode. Organizuje se roštilj u zelenilu dvorišta i društvu najmilijih. Popravlja se bicikl ili kupuju roleri. Koriste se vreli dani za ispijanje hladne kafe. Maj je mesec promena, šarenila i sunca. A mi imamo ideje kako da osvežite svoj prostor.  Otkrijte kakva promena u enterijeru odgovara vašem stilu.

0-22

 

Za porodično okruženje – Želite da vaš prostor odiše dobrodošlicom, pozitivnom energijom i prosperitetom. Vaša deca bi najradije volela da u prostoru preovlađuju boje. Niste fan minimalizma već topline i pozitivne energije, Želite da se ljudi kod vas

 
0-23

 

Za elegantne ambijente – Ukoliko želite svojoj trpezariji da dodate notu ozbiljnog, prefinjenog i stilskog, za vas su idealne tapete sa šablonom. One će dati izrazit akcenat samoj prostoriji i ostaviti utisak kakav je teško zaboraviti.

 

 

0-24

 

Za urbane trendsetere – Više vam je nego poznat eklektik stil? Fuzija starog i novog je vaša preferenca u skladu sa najsavremenijim trendovima? Divite se urbanim enterijerima, ulicama Savamale i street-artu? Za vas su tapete sa teksturom belih ciglica, koja ostvaruje identičan efekat kakav imaju enterijeri sa pravom ciglom.

 

 

Bilo da je vaš stil elegatan, urbani ili razdragan, kompanija Tamban će zadovoljiti vaše potrebe asortimanom za svačiji ukus. Tamban tapete potpisuju neki od najboljih dizajnera enterijera. Ovde možete pronaći plastificirane, papirne, samolepljive, imitacije cigle, kamena i drveta, fototapete. Da maj i za vas bude mesec lepih promena.

Tamban tapete

Adresa: Ustanička 73, Beograd

Kontakt:  011/ 2435-124

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *