Nekategorizovano

Mali korak velika udobnost i kvalitet – Marko’S

Pri odabiru dečije obuće najpoželjniji je proizvođač koji vodi računa o kvalitetnom izboru materijala, anatomiji, dizajnu i modnim trendovima. Pronašli smo domaći brend koji se apsolutno uklapa u svetske tendencije zdrave, udobne, modne dečije obuće. Po vrlo pristupačnim cenama, Marko’S obuća, pruža ne samo ono što roditelji žele, već i šta je detetu udobno.

IMG_3581

Obuća Marko’S je porodični brend koji je nastao 1995.godine. Marko’S se bavi serijskom izradom dečije obuće. Sve Marko’S cipele su izrađene od visokokvalitetnih materijala renomiranih proizvođača. Svaki par je ručno dorađen uz dodatnu brigu o detaljima.

IMG_3264 Pratimo redovno trendove koji diktiraju kombinacije različitih materijala, boja i ukrasa kako bismo bili u skladu sa trendovima svetske mode. Marko’S koristi prirodnu kožu za izradu cipela koja u sebi ne sadrži hrom pa je samim tim udobna i neškodljiva. Tome još doprinosi anatomski uložak i ojačanje na prstima i peti čija je uloga pravilno držanje zgloba naših najmlađih.

IMG_3262Marko’S je srpski proizvod. Cela proizvodnja se odvija u selu Azanja nadomak Smederevske Palanke. Prodajni objekat je u Beogradu na adresi Bulevar kralja Aleksandra 152/2 gde je dostupan širok izbor modela koji zadovoljavaju kriterijume dece, a i roditelja. Naša ponuda uključuje cipele za devojčice i dečake, cipele za prve korake, sandale, udobne patofne, kao i čizme.

Marko’S obuća je prikladna za sve uzraste i za sve dečije aktivnosti.

IMG_3610

Najveća briga savremenih roditelja je kako odabrati pravu obuću za decu. Izbor na tržištu je veliki, pa je samim tim odluka još teža. Manja deca ne znaju da objasne da li je cipela udobna i da li im odgovara veličina. Odabir odgovarajuće cipele je neophodan za zdrav razvoj deteta. Spremni smo da posavetujemo roditelje oko pravilnog broja i modela. Za sve prilike tu je obuća Marko’S.

Danas, osim u Srbiji, Marko’S je prisutan i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *