Ideje za decu

Čarolija igranja i druženja sa vršnjacima — zdravo, srećno i raspevano Happy Kids dete

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Svetska zdravstvena organizacija već godinama promoviše pkretanje, sport, druženje u prirodi i putovanja. To ne jača samo imunitet, već i psihu deteta, a upravo su to baš elementi na kojima Happy Kids ozbiljno radi.

Dobra stara vremena (o kojima se s setom priča) celodnevnog igranja u dvorištima ispred zgrada, gotovo da ne postoje. Digitalni svet je zamenio tu čaroliju igranja i druženja sa vršnjacima. Svet dobrih, bajkovitih crtaća i kreativne igre, na kojima su generacije pozitivno vaspitavane i odrastale, više ne postoji.

Happy Kids neguje i vraća potpuno drugačiji način razmišljanja, time što uči decu dobrim i pravim vrednostima čineći da odrastaju u srećnom okruženju na tradicionalnim, ali opet modernizovanim osnovama.

Magični svet muzike i pesme gotovo da briše ružnu svakodnevicu, kojom su deca nesvesno okružena, a izbor pesmica koje klinci obožavaju podstiče utisak blaženstva i sreće. Time se u stvari u Happy Kids-u slojevito otvaraju važne fioke negovanja i vaspitanja dece. Umetnost i igra su važni preduslovi da klinci uče kako da, između ostalog, postanu dobri ljudi jer odrastaju u srećnom, raspevanom i pozitivnom okruženju.

Nesvakidašnji koncept, koji se uvek dograđuje i razrađuje, baš je ono što roditelji na listi želja, kroz kretanje, pesmu i igru očekuju. A u Happy Kids-u dobijaju i više od toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *