Anti-age savetnik Beauty

ISKORISTITE LETO I SPECIJALNU PONUDU DA HIDRIRATE I PODMLADITE SVOJU KOŽU

U bolje snabdevenim apotekama u ponudi su specijalna Eucerin® antiage pakovanja – uz kupovinu dnevne kreme, noćnu dobijate sa popustom od 50%

ECN_17444_Hyaluron_Filler_8_PR_Print (300 dpi)

Hidratacija je ono što je vašoj koži najpotrebnije tokom leta, a antiage efekat koji imaju Eucerin® Hyaluron Filler antiage linije zasnovan je upravo na osobini hijaluronske kiseline da vezuje velike količine vode i time koži obezbeđuje dodatnu hidrataciju. U svojim Hyaluron Filler antiage preparatima Eucerin® koristi izuzetno efikasnu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca pokazuje odlične rezultate kada se radi o vezivanju tečnosti u gornjem, površinskom sloju kože, čime se obezbeđuje efekat popunjavanja bora i hidratacije. Hijaluronska kiselina kratkog lanca, zahvaljujući 40% manjoj molekulskoj masi, prodire u dublje slojeve i vezujući vodu popunjavajući bore iznutra.

Rezultat je efikasno, trenutno i dugotrajno ublažavanje bora i sprečavanje njihovog daljeg produbljivanja, kao i optimalna hidratacija sa odličnom podnošljivošću na koži.

Odluku koja od tri Eucerin® Hyaluron Filler antiage linije će biti vaš izbor donesite na onovu potreba vaše kože i individualnih znakova starenja. Nesumnjivo je da je pravi trenutak da taj izbor napravite, jer dnevnu i noćnu kremu, koje zadovoljavaju potrebe kompletne nege iz ovih linija sada možete nabaviti po specijalnim uslovima kupovine. Ne zaboravite i da ponuda traje dok traju zalihe u pojedinačnim apotekama.

Ukoliko su najizraženiji problem vaše kože bore, pravi izbor je Eucerin®Hyaluron –Filler linija.

Eucerin Hyaluron Filler suva koža spec. pakovanje

Preparati iz ove linije obezbeđuju efikasno popunjavanje bora i optimalnu hidrataciju sa odličnom podnošljivošću na koži. Pored izuzetno efikasne kombinacije hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, ova linija sadrži bioaktivni saponin koji stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline. Redovnom upotrebom koža je podmlađena, optimalno hidrirana, sveža i blistava! Izaberite kremu za suvu kožu ili fluid za normalnu i kombinovanu, uz koje sa popustom od 50 odsto dobijate univerzalnu Eucerin®Hyaluron –Filler noćnu kremu.

Eucerin Hyaluron Filler norm i kom koža spec. pakovanje

Ako je vaše lice izgubilo jasne konture i vedrinu, povratite ih uz pomoć Eucerin® Hyaluron – Filler+Volume Lift preparata.

Eucerin HF Volume suva koža, spec pakovanje

Zahvaljujući formulaciji koja sadrži tri aktivna sastojka: magnolol, oligopeptide i hijaluronsku kiselinu, ova linija cilja upravo one slojeve kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora. Eucerin® Hyaluron– Filler+Volume Lift noćna krema za sve tipove kože, pored toga, sadrži i dekspantenol koji pospešuje obnavljanje kože tokom noći. Nakon redovne nege preparatima iz ove linije lice izgleda podmlađeno sa obnovljenim mladalačkim konturama.

Za povratak elastičnosti i blistavosti, ali i borbu protiv dubokih bora, najbolji izbor je Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija

Eucerin® HF Elasticity spec.pak

Visoka efikasnost preparata iz ove linije počiva na inovativnoj kombinaciji moćnih aktivnih sastojaka: arktina, silimarina i hijaluronske kiseline. Udružena, ova tri sastojka vraćaju koži elastičnost i ublažavaju duboke bore, vidljivo poboljšavajući celokupni izgled kože. Dnevna krema iz ove linije prilagođena je svim tipovima kože,a noćna sadrži i arganovo ulje bogato negujućim lipidima, koje intezivno hrani i pospešuje proces regeneracije kože tokom sna. Nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linije obezbediće vašoj koži blistavost, učiniti je otpornijom i umanjiti bore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *