Fashion & Beauty Zdrave priče

TRIDESETE – GODINE U KOJIMA POSTAJEMO NAJBOLJA VERZIJA SEBE

VICHY_SLOW AGE_NAJBOLJA VERZIJA SEBE_03

Mogu li tridesete biti nove dvadesete? Postajemo li baš tada najbolja verzija sebe?

Čini ti se da taj neizbežni susret sa činjenicom da stariš nastupi gotovo preko noći. Kao da si „zamenila cipele“ sa Dženifer Garner i nalaziš se u čuvenoj sceni filma „Danas 13, sutra 30“ u kojoj si legla kao trinaestogodišnjakinja, a potom se probudila kao poslovna žena u tridesetim.

U tridesetim smo konačno prigrlile sebe sa svim svojim vrlinama i manama, nemamo potrebu da se baš svima dopadnemo, sigurnije smo u odluke, a što je najbitnije postale smo svesne da je život jedan, i da je bitno da svakoga dana budemo najbolja verzija sebe.

Verzija u kojoj slavimo ljude kojima smo se okružili, odluke koje smo doneli, ljubav koju pružamo i dobijamo, kao i sve ono što smo do sada postigle kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Slavimo sve ono što jesmo, i što nas tek čeka.

Anastasija Đurić, poznata blogerka koja aktivno živi u svetu mode i lepote, takođe je jedna od zagovornica poznate krilatice da “život počinje u tridesetoj“, budući da su joj se upravo najbolje stvari desile u ovim godinama.

VICHY_SLOW AGE_Anastasija Đurić

„Volim tridesete zato što mi je sve konačno potaman u životu. Dvadesete su me naučile koliko je važno da životu dam priliku da mi se dogodi, da budem otvorena za sve nove ljude i prilike, te izvučem iz svega najbolje.

Jednostavno, živim život u kojem sam najbolja verzija sebe, a svakom danu dozvoljavam da mi donese nešto novo“, navela je Anastasija.

Svakim danom gradi se budućnost, i valjano stariti je upravo stvar pozitivnog i proaktivnog stava prema životu, ali i nezi kože. Želimo da što duže zadržimo mladalački izgled kože, usporimo prve znakove starenja i odložimo pojavu prvih bora. Međutim, koža pamti sve posledice moderne svakodnevnice poput umora, stresa, ali i spoljašnjih faktora kao što su UV zračenje, zagađenje i vlažnost vazduha. Zato je Vichy odlučio da osnaži žene i ponudi im rešenje kako da stare valjano: polako, zdravo i graciozno.Vichy Slow Âge linija je stvorena i razvijena za žene koje žive brzo i dinamično, pa im je potrebna nega koja danju štiti, a noću obnavlja kožu. Poznata blogerka jedna je od mnogh koja je negu svoje kože u tridesetima prepustila baš Vichy Slow Âge liniji:

„Osim što mi sam naziv kreme kad god je uzmem u ruke poručuje da usporim, jako mi se dopada to što mojoj koži proizvodi iz ove linije vraćaju hidrataciju, a teksturu kože čine nekako ujednačenom i blistavom. Mimo toga, dnevni fluid obožavam da koristim i kao bazu pre nanošenja pudera, budući da mi posle toga koža izgleda mnogo lepše.“


VICHY_SLOW AGE_NAJBOLJA VERZIJA SEBE_02

Slow Âge Dnevna nega

Dolazi u dve teksture – za normalnu do mešovitu kožu (SPF 25) i suvu kožu (SPF 30). Kožu čini snažnijom i hidriranom uz mlađi izgled i blistav zdravi sjaj. Obe teksture odlikuje nežan cvetni miris i prijatan osećaj na koži. Ova dnevna nega odlično se upija, a poslužiće i kao odlična podloga za šminku. Upotreba: Nanesite svakog jutra kao dnevnu kremu. Izbegavajte područje oko očiju.

Ciljana nega za područje oko očiju

VICHY_SLOW AGE_Ostani najbolja verzija sebe

Pomaže u smanjivanju natečenosti, tamnih podočnjaka i sitnih bora, pružajući tako zdraviji i mlađi izgled područja oko očiju. Ono je u trenu hidrirano i osveženo, osvetljeno, a iz dana u dan izgleda probuđeno. Upotreba: Nanesite svakog jutra i večeri na područje oko očiju.

Slow Âge Noćna nega

Odlikuje je jedinstveno 2u1 delovanje, pa je moguće koristiti kao noćnu kremu koja osvežava i obnavlja kožu, ali i kao masku koja kožu obogaćuje kiseonikom. U pitanju je prirodno obojena gel-krema koja će kožu učiniti punijom, ujednačenom i blistavom. Upotreba: Nanesite svake večeri kao noćnu kremu i jednom nedeljno u tankom sloju kao 10-minutnu masku. U ulozi maske izbegavajte područje oko očiju i usana.

www.vichy.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *