Gradski vodič

Pokažite svoj slikarski talenat na platou iza zgrade Geozavoda!

Beograd, 17.01.2019. – Januar je tradicionalno mesec slavlja, novih početaka i najlepših trenutaka u krugu porodice, a ove godine je i mesec kreativnosti! Jedinstvenu šansu da pokažu svoj umetnički talenat, oprobaju se u oslikavanju staklenih panela sprejevima i stvore prava zimska umetnička dela imaće svi zainteresovani posetioci platoa iza zgrade Geozavoda u naredna tri vikenda – 19. i 20, januara, zatim 26. i 27. januara, kao i 2. i 3. februara.

Svim navedenim danima od 11 do 14 časova  pet staklenih površina spremnih za oslikavanje čekaće spretne ruke umetnika, ili sve one koji jednostavno žele da se zabave i da posle praznika što duže zadrže čarobnu atmosferu koja vlada gradom.  Tema radova je „Zimska čarolija“, što vam daje slobodu da kreirate delo u skladu sa svojim raspoloženjem i individualnim doživljajem praznične magije.

„Zimska čarolija“ ne bi bila potpuna bez muzike, te će tako za zagrevanje notama biti zadužen DJ, a sa istim ciljem deliće se i kuvano vino i topli čaj. Za sve hrabre umetnike, pripremaju se i slatki paketići.

Oslikajte zimu najlepšim scenama i pejzažima u omiljenom društvu na platou iza Geozavoda, i započnite godinu novim iskustvima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *