Nekategorizovano

“Čudo” u Kombank dvorani

Pop pevačica Tijana Bogićević održaće 12. aprila veliki solistički koncert u beogradskoj Kombank Dvorani, nekadašnjem Domu Sindikata. Ovo će biti prvi put da će publika u Beogradu uživo čuti pesme sa Tijaninog aktuelnog albuma “Čudo”, sa koga su se izdvojili hitovi “Hajde onda ništa”, “Bezuslovno”, “Ti imaš pravo” i drugi.

Nakon uspešnog prvog solističkog koncerta održanog u Narodnom pozorištu u Novom Sadu, priliku da je čuje uživo imaće i publika u Kombank Dvorani. 

Foto: Sever Zolak

– Još uvek sam pod snažnim utiskom i emocijom koju su na mene preneli svi ti divni ljudi, koji su u glas sa mnom pevali pesme sa mog albuma “Čudo”. Svaki susret sa publikom me posebno raduje, jer su ljudi koji vole i slušaju moju muziku pokazatelj da nisam pogrešila kada sam, vođena isključivo srcem, a ne trendovima, radila na ovim pesmama – kaže Tijana. 

Tijana Bogićević bila je predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije 2017. godine u Kijevu, gde  je nastupila sa pesmom „In Too Deep“. Upravo Evrovizija je bila ta koja joj je dala „vetar u leđa“ da završi rad na svom prvom albumu i tako poveća popularnost koju je stekla hit singlovima “Tražim” i “Čudo”. Predstojeći koncert u Beogradu predstavlja krunu desetogodišnje solo karijere Tijane Bogićević.

 Karte za ovaj koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, putem sajta tickets.rs i na blagajni Kombank Dvorane.

Poslušajte pesmu Hajde onda ništa:

U REDU:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *