Serije

Leteći bodeži u borbi za Badlands

Najpopularnija serija o borilačkim veštinama uskoro se vraća na male ekrane, donoseći nove prevrate koji će prekrojiti mapu Badlandsa. Lojalnost se lako menja kada želiš da ostvariš svoj cilj, ali da li je to dovoljno da bi se dobio rat? I po koju cenu?

Ally Ioannides u ulozi Tilde – Into the Badlands; Sezona 3, Epizoda 9- Foto: Aidan Monaghan/AMC

Nakon niza katastrofa, od kojih su neke bile prirodne, a druge posledica ljudske ruke, civilizacija je praktično uništena. Bez struje, nepohodnih resursa i ljudstva veliki svetski gradovi su se pretvorili u ruševine. Preživeli su se vratili poljoprivredi ili stočarstvu, a svet se spustio na nivo regresije i haosa. Oko 500 godina kasnije, ovim novim svetom zavladalo je feudalno društvo na čelu sa Baronima. Njihova želja za apsolutnom vlasti prekrojila je mapu Badlands-a.

Ella-Rae Smith u ulozi Nix – Into the Badlands; Sezona 3, Epizoda 10 – Foto: Aidan Monaghan/AMC

Da li se sećaš kako je Badlands izgledao na početku? Granice baronija drastično su se promenile od početka serije do polovine treće sezone, čiji nastavak očekujemo za 25. mart, ekskluzivno na AMC kanalu. Poslednja epizoda donela je neočekivani preokret. Udovičin (Widow) rat prekinuo
je Učitelj (Master), a Pilgrim je oduzeo Henrijev dar. To je bila Sunny-jeva najveća greška, ali veliki ratovi nose sa sobom i donošenje teških odluka, neizvesnost i prihvatanje rizika. Otkud znaš da li neprjatelj ima nekog keca u rukavu? Brojnost vojske nije garancija pobede.

Babou Ceesay u ulozi Pilgrima, Thom Ashley u ulozi Eli – Into the Badlands; Sezona 3, Epizoda 14 – Foto: Aidan Monaghan/AMC

Ne veruješ? Uveri se sam. Mobilna aplikacija Into the Badlands Blade Battle pružiće ti priliku da uđeš u cipele svog omiljenog lika iz serije i upustiš se u pravu bitku letećih bodeža. Osim uloge Sunnyja, Udovice, M.K, Walda i Quinna, možeš i da kreiraš sopstveni tim heroja, jedinstvena oružja i borbene stilove i stekneš natprirodne moći. Na bojnom polju se greške ne opraštaju, a ciljevi se teško ostvaruju ako si sam. Pažljivo biraj saveznike koji će ti pomoći da osvojiš Badlands. Ali pre svega toga preuzmi aplikaciju za Andoid ili IOS.

Ne propusti nove epizode serije “Into the Badlands” 25. marta u 22:00 samo na AMC kanalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *