Gde ići? Muzika

Novi album Igora Vinsa uoči koncerta u Domu omladine Beograda!

● ritam i ljubav ● afro i rok ● rege i soul ●
IGOR VINCE & His Drum, Brass And Keys LIVE @ Kalemegdan // Novo audio/video izdanje

– Od eksplozija ritma, plesa i snažnih poruka do najfinijih i najemotivnijih ljubavnih nota i stihova –
Zanosno, razigrano, šarmantno, energično.

Harizmatični autor, Igor Vince, uoči koncerta 6. aprila u Amerikani Doma omladine Beograda, objavio je svoj novi audio/video album “LIVE @ Kalemegdan” sniman uživo na velikom koncertu na Kalemegdanu u septembru 2018. godine gde su Igor i njegov bend nastupili iste večeri kada i Femi Kuti i Makedonska filharmonija.

Na albumu se nalazi nekoliko rearanžiranih numera sa Vinsovog prvog studijskog albuma “Let’s Do It” kao i dve nove pesme.

Igora, bez dileme, ritam prožima od glave do pete. A harmonije i melodije kojima nas obasipa, prodiru iz dubine njegove duše.

Kroz autentične muzičke aranžmane provlače se, iskreni, i vešto satkani, stihovi i poruke. Sa svojom magičnom kalimbom u rukama, kongama i djembe bubnjem ispred sebe, kao glavnom artiljerijom ritma, svojim stasom, glasom, žestokim porukama i očaravajućim ljubavnim stihovima, Igorova muzika pogadja svakoga do koga dopre.

Široj publici, ovaj Beogradjanin, poznat je i kao jedini muzičar van afričkog kontinenta u bendu Femija Kutija, sa kojim je do sada svirao na brojnim turnejama širom sveta. Osim Femija Kutija, Vins je nastupao i sa mnogim drugim svetskim muzičkim velikanima od kojih su neki od njih Keziah Jones, Fatoumata Diawara, Dean Bowman, Cheick Tidiane Seck.

Igor i njegov “Drum, Brass, And Keys” bend čini čak 13 aktera na sceni, gde se pored njega kao glavnog vokala, nalazi i snažna duvačka sekcija, ubedljiva ritam sekcija, egzotični prateći vokali i dve afro-fanki plesačice.

Album je objavila izdavačka kuća Ammonite Records.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/2229188210681149/
https://youtu.be/Zkcnq4facsM
https://youtu.be/v8JsW3qTDtc
https://youtu.be/CkuxlvuCPrg
https://youtu.be/Z2_qkn5m2l4
https://youtu.be/gctI3nVJvZE
https://youtu.be/0tcO01bDbsY
https://youtu.be/X_PzzNz0ASk
https://youtu.be/S-FEwNeGASo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *