Iskusite „Uživanje za pamćenje“ sa Grand Aroma kafom

Želeći da vas podseti da život čine mala zadovoljstva, Grand Aroma kafa je organizovala nagradni konkurs „Uživanje za pamćenje“, u okviru koga vas poziva da u periodu od 8. aprila do 5. maja podelite trenutke zadovoljstva koja pamtite! U toku konkursa najkreativniji će biti nagrađeni novim prilikama za uživanje – putovanjem u Terme Olimia u Sloveniji, kao i Grand Aroma poklon setovima za uživanje.

Na pitanje šta je za vas uživanje svako od nas bi odgovorio različito, ali je osećaj zadovoljstva i sreće svima zajednički. Ako radost pronalazite i u naizgled malim, ali suštinski bitnim stvarima, bilo da je reč o uspomenama koje želite da zadržite ili trenucima uživanja u šoljici omiljene sveže mlevene kafe, pozivamo vas da se prijavite na konkurs, a Grand Aroma kafa će vas nagraditi novim uživanjem za pamćenje.

Sve što je potrebno je da pronađete svoj primerak Grand Aroma poklon seta sa poslužavnikom u kome se nalazi alfanumerički kod, i nakon izvršene registracije na sajtu zivotsaaromom.rs, podelite fotografiju ili video zapis svog omiljenog trenutka, a u opisu nam objasnite zašto je baš on trenutak za pamćenje. Žiri će u svakom od četiri kruga konkursa izabrati četiri pobednika – tri dobitnika Aroma seta za uživanje i jednog dobitnika romantičnog SPA vikenda za dvoje u Terme Olimia.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA