Ideje za dom

LG predstavio unapređenu seriju inovativnih LG ultra monitora

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je danas u Beogradu novu seriju „Ultra“ monitora najnovije generacije sa poboljšanim performansama, među kojima se ističu UltraWide modeli sa unapređenom produktivnošću, UltraFine monitori idealni za profesionalce u kreativnim industrijama i UltraGear za neprevaziđeno gejming iskustvo.

LG UltraWide monitor_Model 49WL95C

U skladu sa svojom reputacijom vodećeg inovatora u kategoriji UltraWide monitora (format prikaza slike 21:9 i veći), impresivna površina novog LG monitora dijagonale 49 inča (model 49WL95C) dizajnirana je sa namerom da se poveća produktivnost i korisnicima omogući obavljanje više zadataka istovremeno, dok LG-jev najnoviji UltraGear Gaming Monitor (model 38GL950G) spaja izuzetan kvalitet slike i munjevitu brzinu kako bi se postigao sveobuhvatni doživljaj.

LG UltraGear monitor_Model 24GL600F

„Danas smo predstavili širok izbor modela koji se fokusiraju na produktivnost, kvalitet slike i vrhunski gejming ”, izjavio je Branislav Jordanov, marketing menadžer kompanije LG Electronics u Srbiji. „Imajući u vidu da je fokus kompanije da zadovolji zahteve različitih segmenata potrošača, raduje nas što sve više njih vidi kao lidera u inovacijama kada je reč o monitorima”.

LG UltraFine monitor_Model 32UL950

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *